donderdag 27 september 2012

Canterbury, here we comeZo, de koffer staat zo'n beetje wel gepakt, nog wat laatste spullen inpakken en dan kunnen we morgen heel vroeg vertrekken. Ik had jullie nog een blogje beloofd, dus......

Vanmorgen ben ik naar Helmond geweest, maar de weg erheen was er eentje van files, files en nog eens files. Wat zal het een verademing zijn als de A2 helemaal klaar is. Doe er nog eens een flinke partij regen bij en je zit vast.
Maar goed, ik was wel wat te laat maar dat maakt niet uit. De groep zat net midden in een discussie over kleurgebruik. Altijd leuk de diverse meningen en ideeën. Samen komen we er wel uit.Ik dacht nog 20 blokken te gaan of 20 in totaal......

Sjaan is alvast begonnen met een mooie lap die ze bewaard heeft van vorig jaar en die alleen maar doorgequilt hoeft te worden. Maar ook dat zal nog een hele klus worden begreep ik.En dan het boxkleed van een van de andere cursisten. Het wordt een meisje, dat is duidelijk, de baby komt in december.


En dan Cissy, die volg ik met grote belangstelling. Ze wist dat dit moeilijk zou worden. Het zijn de klaprozen waarover ik jullie laatst vertelde.
Ik vind dit echt heel knap en de kleuren schitterend. Maar hij is echt moeilijkNou, stof genoeg dacht ik zo


En, wat neem ik mee naar Engeland?


Deze zijn inmiddels voor de 2e lap van de Dancing Dollies

Gisteren vertelde ik jullie dat Valentijn kan lopen. Nou middelste stuurde mij 2 tekeningen van Laurens. hij is nu 5 en begint te schrijven. Mag ik niet vergeten de tekeningen aan jullie te laten zien hè? Kunnen schrijven is toch minstens zo belangrijk als kunnen lopen?

Hij dacht toch zeker te weten dat oma wel kon zien dat dit een dinosaurus is1

alleen de woordjes opa en oma hè? de rest is van zijn mama

Wie passen er dit weekend op het huis?
Saartje en Britt natuurlijk, en jongste komt 2 keer per dag om voor hen te zorgen.

Saar denkt, wanneer gaan ze nou, dan kunnen we lol maken

en Britt denkt, o, o, de mand is leeg, ze gaan echt.......

En zij past ook op. Verbonden met de meldkamer kan er niets gebeuren dit weekend.Zondagnacht komen we weer thuis, dan laat ik jullie foto's zien, zal wel dinsdag worden. Hopen dat het allemaal goed gaat en  dat we niet teveel regen krijgen. Daar heb ik zo'n hekel aan als je in een vreemde stad loopt.

Jullie een heel prettig weekend, enne jullie mogen gewoon doorgaan met bloggen hoor, mijn ipad gaat  mee.

groetjes

Wietske