vrijdag 14 september 2012

Wordt het nu dan echt herfst?Nog even een blogje voordat we weer vertrekken om te gaan zingen. ja, ja soms moeten we 2 keer achterelkaar, maar wij vinden dat heerlijk hoor!

Vandaag heel druk geweest met medische zaken, de revalidatie bleek voor mij averechts te werken, dus we gaan het over een andere boeg gooien. Helaas kreeg ik een standaard traject aangeboden en voor een slechte rug ging het in mijn geval niet goed.

Vandaar dat ik vanmorgen geen blogje geplaatst heb.

Zopas begon het te regenen en ik ben nog gauw naar buiten gegaan voor jullie om een paar mooie foto's te maken.
Toch wel een prachtige lucht hoor, ik kan er echt van genietenMaar de hortensia staat nog steeds prachtig in volle bloei


 En dan mijn lief. Uit zich zelf maakte hij deze foto voor jullie toen hij tussen de middag even de stad in liep.
Deze leeuw hoorde vroeger bij de put op de markt en is voor V&D neergezet. Om hem te beveiligen tegen auto eigenaren die menen dat ze er tegen aan moeten rijden is hij beschermd met betonblokken. Hier kun je heerlijk op zitten.Ik had jullie het resultaat beloofd van de bloemschikcursus van zusje. Ze stuurde me vanmorgen deze foto en ik vind het echt prachtig. De opdracht was een herinnering aan de vakantie. Zusje beeldt hier het  plezier uit dat ze heeft gehad de afgelopen zomer op de diverse campings, de quilt ervaringen die daar doorheen geweven waren, het mos symboliseert de prachtige omgevingen in de bossen waar ze steeds geweest zijn, en waar Noah zo heerlijk heeft kunnen spelen.

Kijk en geniet mee!


Door mijn uithuizigheid vandaag heb ik niet veel kunnen doen.Let even niet op de kreukels die  in  de stof zitten, ik wil jullie alleen even de kleurtjes en de kantjes laten zien.

Ik weet niet of het jullie opgevallen is, maar er zijn weer een aantal volgers bijgekomen. ik ben daar steeds weer erg blij mee, en verheug mij in het grote aantal bezoekers per dag. Voor mij is bloggen erg belangrijk, ik heb er al heel wat leuke contacten door gekregen en ik wilde jullie daarvoor bedanken.

Nou genoeg gezegd, we steken de kaarsjes nog even aan voordat we weg gaan.Morgen wordt een wel hele leuke dag. We gaan samen met zusje en man naar Petra in Zutphen, naar Bep en naar Marijke van Atelier Hartendief. Nou zusje en ik dan hè? De jongens mogen zich vermaken in Zutphen.

Prettig weekend en zondag een verslagje van onze bezoekjes aan al die leuke winkeltjes en ateliers.

groetjes


Wietske