vrijdag 21 september 2012

Klusdagje en bijna weer weekendWe waren vroeg vertrokken gisteren richting Den Haag. Oudste huurt tijdelijk nadat ze hun huis binnen een week verkocht hadden. Waar maak je dat nog mee tegenwoordig!

Ze wonen eigenlijk tegen Scheveningen aan, en binnen 5 minuten sta je bij de zee. Dat belooft nog wat de komende tijd want ik ben gek op de zee.
We zullen er wel veel heen gaan om uit te waaien.
Het waren dit keer niet alleen lampen die opgehangen moesten worden, maar ook veel schilderijtjes en andere wandversiering.

De jonge ouders hadden gisteren al ontzettend veel gedaan, maar het is natuurlijk ook wel makkelijk als Fedde er even niet is.


 He, he eindelijk is hij dan weer terug en hij is zo blij dat hij zijn papa en mama weer ziet. Heerlijk om te zien.


Na een paar uurtjes klussen zijn we op tijd waar huis gegaan, de papa en mama van Fedde stonden lichtelijk op instorten en dan kun je maar beter geen klussende ouders om je heen hebben.

Onderweg naar huis werden we aangenaam verrast met de mooiste luchten, zo net tussen zon en regen door. Ik heb wat met luchten, maar vooral met dit soort. Ik blijf  dit toch altijd zo verschrikkelijk mooi vinden. En dan de techniek: een gewone Iphone en dan van achter de voorruit van de auto. ik heb echt geen ander fototoestel nodig hoor. (Maar je moet wel een beetje schone autoruiten hebben natuurlijk) Alleen al hierom is ons land toch een prachtig land hoor!Thuisgekomen lag de 8e maand van de Jules in de brievenbus. Blijer kun je mij niet maken dan met zo'n heerlijk, met zorg samengesteld, pakketje.
Jose, hartstikke bedankt dat je weer zulke prachtige lapjes gestuurd hebt. Jullie snappen natuurlijk wel dat ik hier gisteravond echt mee aan de slag moest.


Het lijkt zo op het oog heel makkelijk, maar ik ben bang dat de kleine huisjes en blaadjes nog een hoop werk gaan opleveren.......Maar dat maakt niet uit, alles op z'n tijd en rustig aan.

Morgen rijden we op tijd naar Oene, daar is de Trunkshow van Supergoof. Zusje komt ook, en daarna rijden wij door naar Groningen naar onze mams. Die heb ik al een poosje niet gezien, wel veel gebeld natuurlijk, maar Groningen is ver. Ik verheug me erop haar weer te zien.
Morgenvroeg dus even geen blogje want we moeten er om 10 uur al zijn. Zondag krijgen jullie een verslagje van Oene.

Alvast een fijn weekend

groetjes

Wietske


7 opmerkingen:

Bernadette van Gils zei

zo zo dus druk dagje gehad gisteren en vandaag ook weer op stap. Veel plezier in Oene en Groningen en geniet maar lekker dit weekend

Annemarie zei

Je hebt het maar druk Wietske! Mijn oma woonde ook heel dicht bij de zee in Scheveningen en ik heb op het strand heel wat uurtjes doorgebracht als kind. Leuk zeg naar de Trunkshow van Supergoof, ben benieuwd naar je verhalen erover. Fijne dag vandaag! Groetjes, Annemarie

yvonne zei

Wij komen uit DenHaag en zijn op gegroeid aan het strand.
Heerlijk uit waaien.
Zomer en winter waren we daar gewoon met de fiets daar naar toe .
We wonen nu 4 jaar in Belgie dus niet meer zo maar naar het strand.

Klaske zei

Heej bezige bij, morgen veel plezier in Oene en bij je moeder!!

Anoniem zei

Wat dacht je van een naderend onweer, vooral op zee. Super.
fijn weekend, XXX L.

Marguerite zei

Jij maakt je kilometers wel zeg!! Wat heerlijk dat oudste het huis binnen één week kwijt was. Wij wonen al meer dan 5 jaar naast een lege nieuwbouwwoning. (Misschien zijn wij geen leuke buurtjes hahaha). En nu weer aan de slag met je nieuwe blok. Ik moet zelf ook een extra werkje erbij zoeken. Die Jules van jou lijkt me ook wel helemaal te gek. Al vind ik de dear Jane ook super. Moet maar eens flink na gaan denken. Heel veel plezier morgen met Supergoof en bij je moeder.
Groetjes Marguerite

Cisca zei

Ik heb je inderdaad gevonden. Fijn dat dat huis zo vlug verkocht was, en wat gaan ze mooi wonen.
Leuk blok ga je maken. Ik vond hem minder moeilijk dan ik dacht, en wat een leuk resultaat als hij af is.
Veel plezier bij Supergoof en je moeder!
Groetjes, Cisca