zondag 9 september 2012

Allemaal feesten!Vandaag stond het vieren van de 35e verjaardag van oudste gepland in den Haag. Het is daar natuurlijk dubbel feest want over 14 dagen verhuizen ze naar een ander huis en kunnen ze het geklim op de trappen met Fedde voorgoed achter zich laten.


We waren er al vroeg want als we van A naar Beter moesten geloven zouden we overal vast komen te staan. Gelukkig viel dit erg mee.
De andere gasten waren er al en dus konden de kaarsjes aangestoken worden.


Fedde wilde onmiddellijk beginnen maar daar werd een stokje voor gestoken. Hanne houdt voor de zekerheid haar hand er maar even tussen.  De gebaksbordjes en vorkjes waren eigenlijk al ingepakt.
 En die moesten eerst weer tevoorschijn gehaald worden. Het was even zoeken maar toen konden we ook aan de taart beginnen.

Het was gezellig maar we zijn toch ook maar weer vroeg vertrokken, enerzijds om file's te vermijden, anderzijds hadden/hebben we samen nog iets te vieren.........

Morgen zijn we 36 jaar getrouwd, en dat is ook iets om bij stil te staan.


Omdat mijn lief morgen gewoon moet werken zijn we vanavond heerlijk wezen eten bij ons vaste restaurant waar we altijd eten als we iets te vieren hebben. Ik mag al in mijn handen knijpen dat we dit kunnen vieren, vroeger was mijn lief bijna altijd op reis op onze trouwdag. Zelfs toen we 25 jaar getrouwd waren moest ik het laten plannen in zijn agenda. Maar goed, de reizen zijn nu verleden tijd, en het was super gezellig.

Bernard: we kennen hem al jaren, en hij verraste ons met iets leuks.


Dus, niets gedaan aan mijn handwerkjes. Middelste is wel flink bezig geweest voor mij, ze heeft een leuke achtergrond gemaakt voor mijn blog en ze heeft me geholpen om gadgets toe te voegen.
Ik ben er reuze blij mee en hoop dat jullie het ook leuk vinden, een beetje afwisseling kan geen kwaad. Middelste: bedankt, je bent een schat!

Prettige week alvast!

groetjes

Wietske