dinsdag 11 september 2012

Curacao versus VlijmenGisteren waren we dan echt 36 jaar getrouwd. Ik wil jullie onderstaande vermakelijke dialoog met onze kleinzoon niet onthouden. (5 jaar istie)

" Hallo oma, met Laurens. Gefeliciteerd met jullie bruiloftsfeest!!!! Dank je wel schat. Ja, ja opa en oma zijn al heeeeel lang met elkaar getrouwd hè?

Maar zal ik je eens een verrassing vertellen? Oma komt woensdag met de trein naar Maastricht en ik denk dat ik jou dan van school kom halen om half 1. En woensdag, dat is dus nog 2 nachtjes slapen."

" Waarom kom je nu niet?

Nou dat kan niet want oma gaat straks zwemmen. Heeee ga jij zwemmen? Waarom? Nou oma heeft zwemles, net als jij. Ahhhhhhh (grote lach) dat kan toch helemaal niet, een oma met zwemles......."
" Jawel hoor dat kan best, jij gaat toch ook naar zwemles?"
Weer even stilte. " Doe jij dan een band om? Nee oma heeft vleugeltjes."

Nou ik kan jullie wel vertellen dat Laurens niet meer bijkwam van het lachen. zelfs onderweg naar school had hij het er nog over met zijn mama.


Jullie hoeven overigens niet naar mij te zoeken hierboven want deze foto heb ik van het internet geplukt.

Maar goed, ik ging dus voor het eerst naar Vlijmen, zwemmen in extreem warm water, 33 graden.
En o wat was dat heerlijk, een weldaad voor je lijf. leuke juf, leuke mensen.

Tijdens de les zei ze" doe je ogen nu eens dicht en waan je op een tropisch eiland.....

Nou, dat kost mij dus helemaal geen moeite.Curacao, de plek waar ik altijd zo gelukkig van word!


Maar helaas als ik mijn ogen weer opendoe lig ik gewoon in het water in Vlijmen, en rijd ik gewoon naar huis, ga gewoon onder de douche en spoel gewoon mijn badpak uit.


En bedenk wat ik vandaag de rest van de dag ga doen, komt manlief thuis, gaan we eten, beetje tv kijken, steekjes maken.........


Ach, voordat je het weet is het januari en zeggen we : " Curacao, here we come".

 Wat zal zusje genieten want zij gaat met zwager met ons mee deze keer. Tot die tijd is het zwembad in Vlijmen ook heerlijk.


fijne dag

groetjes

Wietske