BereikbaarheidWij zijn geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Hoe kun je ons bereiken?

Adres: Sint Jorisstraat 32A, 5211 HB 's-Hertogenbosch

Onze winkel staat in het centrum van de eeuwenoude binnenstad van 's-Hertogenbosch, die nog volledig ommuurd is. Leuk om veel moois te bekijken zoals de Kathedrale basiliek Sint Jan en de musea, maar niet altijd handig om te parkeren (maar laden en lossen kan altijd voor onze winkel en voor bezitters van een gehandicapten-parkeerkaart zijn er coulante regelingen. 
Hieronder geven we de beste mogelijkheden om ons te bereiken:

Per openbaar vervoer:

's-Hertogenbosch heeft frequente treinverbindingen vanuit Amsterdam / Den Haag / Utrecht, Maastricht / Weert / Eindhoven, Zwolle / Arnhem / Nijmegen en Roosendaal / Breda / Tilburg. Vanaf het station gaat een gratis binnenstadsbus die stopt op de hoek van de Vughterstraat / Sint Jorisstraat (De Kookwinkel is een goed markeringspunt). 
Deze rijdt elk kwartier op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00.

Zin in een leuke wandeling:

 in 10 minuten ben je bij de winkel via een mooie binnenstadroute: Ga vanuit het station rechtdoor naar de binnenstad (langs de beroemde Bossche Bollen bakker Jan de Groot, sla na de brug en de stadsmuur de tweede straat rechts in, via Uilenburg (waar de rondvaartboten vertrekken) en links af Uilenburgstraatje, rechtsaf Postelstraat tot het eind. Dan links af Vughterstraat en onmiddellijk weer rechtsaf Sint Jorisstraat.

Per auto:

's-Hertogenbosch kent een aantal transferia, waarvan een pendelbus je naar de binnenstad brengt: voor 4 euro sta je geparkeerd en worden alle passagiers heen en terug vervoert. 
Transferium Vlijmenseweg (bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, JBZ) is recentelijk gesloten vanwege bouwwerkzaamheden. Gelukkig is er een prachtig alternatief gebouwd: 
de overdekte parkeergarage 'Transferium Deutersestraat' aan de andere kant van het JBZ (Deutersestraat 2d; let goed op de bewegwijzering).

Transferium Pettelaarpark (bij het Provinciehuis aan de A2, afslag Sint Michielsgestel) is ook dichtbij, en de pendelbus brengt je naar de Parade. (Vanaf de Kathedraal is het 5 minuten lopen via de het voetgangers-winkelgebied Kerkstraat, Markt en Vughterstraat).

Parkeren in de binnenstad zelf is ook mogelijk, maar wel duurder: 
Er is vlakbij onze winkel een parkeergarage (Wolvenhoek) en twee parkeerterreinen (Prins Bernhardstraat en Kruisbroedershof).

 Iets verder weg is de gloednieuwe en ruime Parkeergarage Sint Jan aan de Hekellaan. Vanuit hier voert een korte wandeling over de stadsmuur (Zuidwal met uitzicht op het natuurgebied Het Bossche Broek) naar de Prins Bernhardstraat / Sint Jorisstraat.


Bossche Quilts & Meer
Wietske Meinders-Weegenaar
Sint Jorisstraat 32A
5211 HB 's-Hertogenbosch

06 -1136 3490

herman.meinders@hotmail.com
06 -1060 4696

KvK- nummer: 58206396
BTW-identificatie: NL001113589B06

Bankrekening: NL21 RABO 0144 0405 06

Wij zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur