donderdag 20 september 2012

Jammer.......Het was een trubbelig dagje gisteren. Afgezien van  nodige dokters-en ziekenhuisbezoekjes hadden we gistermiddag last van lekkage. Precies bovenop ons bed kwam het water uit het plafond naar beneden.

We hebben de buuf die boven ons woont gebeld en ze kwam direct naar huis om samen met ons te kijken waar de wateroverlast vandaan kwam. Gelukkig heeft de buuf zo haar contacten en er kwam binnen een uur iemand kijken. Het bleek weer de dakgoot te zijn. Gelukkig is de schade beperkt gebleven, maar je bent er toch altijd helemaal van uit je hum. We moeten nu maar eens groot onderhoud plegen aan de goot, het is tenslotte een oud huis.

En jammer, ik heb er geen foto's van gemaakt. 

Maar ik kan jullie wel laten zien hoe mooi mijn eerste "Bep"  popje is geworden.Ontzettend leuk hè? Ik mag er nog 11 maken en de tweede schiet al aardig op.
Ik gebruik de "needle turn methode" en daardoor vind ik in dit geval de handjes en voetjes een beetje aan de kleine kant. De volgende heb ik gewoon iets ruimer geknipt.

Afgelopen dagen heb ik nauwelijks contact gehad met zusje, ze was druk vertelde ze. Gisteravond kwamen deze mooie foto's binnen. Volgens mij heeft ze deze in 1 a 2 dagen helemaal gemaakt. Het rekje heeft ze voor een paar centen op de kop getikt, ik weet niet meer waar, maar ik vraag het haar nog even. Jullie horen dat nog.


 En dan Noah, we missen haar een beetje nadat we haar deze zomer best wel vaak gezien haddenStraks  rijden we samen naar Den Haag, oudste en schoondochter zijn gisteren verhuisd naar hun nieuwe huis en we hebben beloofd een dagje te helpen. Mijn lief is vooral gespecialiseerd in het ophangen van lampen, dus daar maakt ons nageslacht veelvuldig gebruik van.

Ik zal voorzover mogelijk een beetje hand en spandiensten verrichten, niet te veel want gistermiddag heb ik een injectie in mijn schouder gehad. Echt veel steekjes zal ik dus ook niet maken, het moet even een paar dagen tot rust komen. 
Vanmiddag wordt Fedde weer thuisgebracht, hij logeert een paar dagen bij de andere opa en oma. gelukkig zien we hem vanmiddag dus nog en och daar verheug ik me dan altijd het meest op.

Prettige dag en werkze

groetjes

Wietske