maandag 11 maart 2013

Gas erop en fotoloze zondag


Jullie zijn vast wel benieuwd hoe het gaat met ons dakterras.

Nou, ik ook!!!!!!

Door het hele slechte weer hebben de mannen het gewoon niet af gekregen. Maar het zijn echte helden hoor, beslist.
De hele operatie zou 2 dagen gaan duren, er zijn nu 3 voorbij want de mannen zijn zaterdag ook geweest, maar om 11 uur hebben we ze naar huis gestuurd, het ging niet meer.


dit was vrijdag

toen was het nog droog

maar zaterdag was het
echt vreselijk

Gelukkig, ze hebben de
zaagmachine laten
staan, dus ze komen vandaag
gewoon weer terug

Vrijdagmorgen heb ik mijn nieuwe huiswerk opgehaald bij Francoise. Altijd goed om de wanorde even te ontvluchten. En dan ben je weer zo blij dat je toch even gegaan bent als je zoveel moois voorbij ziet komen.

alle huiswerk bijelkaar
wat een explosie van
zomerse kleuren

stukje van het huiswerk

en nog een stukje

dat inhammetje wordt voor mij nog
een probleem, dat zie ik
nu al

We gaan dus weer appliceren deze maand en dat doe ik graag. Er kwamen nog veel goede tips. een daarvan was om voordat je iets appliceert altijd eerst even de strijkbout er over. Dat geeft een veel mooier resultaat. Dat ga ik vanaf nu dus ook doen.
Een van de deelnemers van de Sweet Hearts heeft de vorige keer met de mysterie meegedaan met de Carrousel, ook een ontwerp van Francoise. Ze had de top nu af en die liet ze zien.We hebben het afgelopen weekend het voorjaar maar een beetje in huis gehaald.

mooie paastakken

met kleine flesjes en
 anemoontjes er in

zusje is ook flink
aan de slag geweest

zij doet alles zelf!!!!!

En dan mijn fotoloze zondag.....

Gisteren zijn we een dagje naar Maastricht geweest en hebben zo genoten van Laurens en Valentijn. Hun papa is een weekje op reis en wij hebben even op Valentijn gepast toen Laurens zwemles had.
In de stad hebben we een kopje soep gegeten en toen we tegen de avond weer naar huis gingen lag Valentijn hartverscheurend op de grond te huilen. Ach dan gaan een opa-en oma hart toch sneller kloppen hoor......


Maar ik heb gisteren geen foto's gemaakt, ik wilde even een dagje vrij-af


Nou, ik hoop dat jullie een beetje opgefleurd worden door bovenstaande vrolijke foto's, ik wacht eens even af of de helden van het dak op tijd komen en of het vandaag echt af komt.
Morgen weer meer.

groetjes

Wietske


P.S. Bij het ter perse gaan van dit bericht komt net het telefoontje binnen dat de mannen vandaag niet komen, het is te koud........ en het begint ook al weer te sneeuwen

Brrrrr wat een W*I*N*T*E*R

Ik geloof dat we maar op Curacao gaan wonen