woensdag 2 januari 2013

Best wel een suf dagje


Ik blijf nieuwjaarsdag toch wel een suf dagje vinden hoor. 

Niet zo erg als vroeger toen je enige vertier de televisie was met eerst het nieuwjaarsconcert uit Wenen en daarna de beelden van het ski springen vanuit Garmisch Partenkirchen.

O, wat was je dan blij dat de dag weer om was en het "gewoone leeven" weer begon.

Nee dan Wieteke en Geert. Die hebben pas lol gehad. Misschien herinneren jullie je hen nog van juni afgelopen jaar. Toen trouwden ze en mochten wij gedurende 2 dagen hun bruiloft meemaken. (Wieteke is een kind van zusje) Zij hadden in de oudejaarsnacht een feest met als titel O en N ( oud en nieuw). Zij hebben er de volgende invulling aan gegeven:

OOSTERS EN NERD

Nerd


Oosters


Omdat ik me gisteren een beetje verveelde, ik kan helaas met mijn schouder nog steeds niet al te veel en al te lang doen, zat ik te bladeren in mijn oude tijdschriften op zoek naar iets leuks en herkenbaars.
Dit was dus blijkbaar de
volslanke grootmoeder in 1941


Gelukkig heb ik vandaag weer afleiding, ik word om 11 uur verwacht bij de fysiotherapeut.

Ik geloof niet dat deze bewegingen
 er nog ooit van komenBoodschapjes doen, fietsen, ach de dag is zo weer om. Ik wil trouwens nog graag even naar het tuincentrum, kijken naar de aanbiedinkjes. Ik hoop eigenlijk ook een krans te vinden  a la Supergoof. Die vind ik zo mooi! Het lijkt me heerlijk om dierbare spulletjes te sparen en ze er aan/in te hangen. Ik houd jullie op de hoogte of het gelukt is.....

 Gelukkig is mijn lief thuis al zal hij wel aan het werk moeten. En appliceren dat gaat gelukkig goed met een hele dunne naald en heel dun garen. En er ligt genoeg om te appliceren. Maar ik wil ook zo graag weer eens wat anders doen. Er liggen zoveel projectjes te wachten. 

Gelukkig is de fysiotherapeut erg tevreden en hij heeft me verzekerd dat het weer helemaal goed komt.

Over een dag of 10 gaan middelste en ik weer mee met jongste naar de bruidsmodezaak om een (waarschijnlijk) definitieve keus te maken.

Ik denk dat ik haar onderstaande foto nog maar even toestuur. Ik vind vooral de broek erg geschikt voor de bruid
Fijne dag

groetjes

Wietske13 opmerkingen:

Rennie zei

Volhouden meidje. Het wordt een keer beter. Heeft bij mijn DH ook langer geduurd dan hij verwacht had. Maar dan oei oei oei komt al je opgespaarde energie van pas!

Irene zei

Leuk zeg, die oude tijdschriften. Zulke andere ideeen dan tegenwoordig. Volslank? Ammehoela! Net als nu had men toen ook en ideaalbeeld waar je aan 'moest' voldoen. En die oefeningen zijn niet beter. Volgens mij heb naderhand echt een fysiotherapeut nodig.
In elk geval fijn te weten dat jouw therapeut weet wat hij/zij doet en alles weer helemaal goed komt.

Fijne dag en groetjes, Irene

Bernadette van Gils zei

inderdaad, nieuwjaarsdag was hier ook een suffe dag, niemand gezien en dus maar steekjes gezet, zie resultaat op mijn blog vanmiddag.
wat een leuke oude tijdschriften en die broek vind ik zeer zeker geschikt voor de bruid hihi
succes bij de fysiotherapeut en gelukkig dat hij tevreden is tot nu toe
groetjes
Bernadette

Marguerite zei

Wij hebben nieuwjaarsdag gebruikt om het land weer eens te doorkruizen. We waren net op tijd weer thuis om naar de postcodeloterij te kijken en konden dus persoonlijk de miljoenen in ontvangst nemen. Maar helaas onze postcode werd niet uit de schijven gehaald. We hebben wel een stroopwafelprijs gewonnen, maar ja dat is weer niet goed voor de lijn. Vandaag weer aan de gang mijn paspoort is al 3 maanden verlopen en moet echt vervangen worden (in gedachten zit ik al in de gevangenis met een verlopen pas) maar zit vreselijk tegen de pasfoto aan te hikken. Ik hou echt niet van/op foto's.
Groetjes en veel succes bij fysio,
Marguerite

Heleni zei

Wat enig Wietske, die oude tijdschriften.
Wat fijn hè, dat fysio tevreden is en dat 't weer goed komt. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht. Maarja, de weg er naar toe is altijd een beetje (te) lang hè. Zo gaat 't met mijn broer ook. Het knietje is prima in orde maar voordat alles weer kan bewegen zoals het hoort........geduld, geduld zegt hij, maar hij heeft daar niet zoveel van.....

Fijne dag.
gr.Heleni

Annie Kingma.Bonnema zei

Hallo Wietske, bespeur ik een klein dipje.? Volhouden maar hé, ik zeg tegen mij zelf (Alle goede dingen komen langzaam ) Maar je wilt zo graag weer vol mee gaan doen.
De kerstspulletjes zijn hier op geruimd ook vanmorgen, en ja mag ik even rusten hier bij de blogjes.
Fijne dag verder , en je schouder word zeker als nieuw weer.
Groetnis Annie

Marjolein Ztm zei

Dat zal wel een hele leuke party geweest zijn. Kan het mij zo leuk voorstellen, al die nerds en oosters geklede dames.
En dan die jurken uit 1941. Zou je nu zomaar kunnen maken en ook nog bij de tijd zijn. Modern lapje en hier en daar een modern frutseltje of zo. Gaat er vast heel goed uitzien.
En dan die oefeningen. Volgens mij yoga. Doet soms echt wonderen. Maar je moet het wel lang volhouden. Af en toe doen werkt niet.
En die schouder, nou die is volgend jaar wel over (LOL).

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer


Annemarie zei

Herkenbaar hoor, weer op gang komen na alle feestdagen. Ik hoop echt voor je dat snel weer heel veel kan doen maar de realiteit zal voor jou zijn; heel veel geduld hebben.Ik geniet altijd erg van je dagelijkse blogjes al heb ik niet altijd tijd om te reageren. Sterkte hoor! Groetjes, Annemarie

Conny's-blog zei

December met zijn feesten en gezelligheid is allemaal erg leuk, maar weer gewoon en leuke dingen doen is nu ook weer geweldig. Zelfs mijn quiltwerk heeft op een laag pitje gebrand, dus we kunnen weer.................liefs.Conny

Lida zei

Geweldig wat een leuke oude plaatjes en wat leuk jullie O & N!
Veel plezier met je steekjes, knuffel
Lida

Anoniem zei

Wietske is het gelukt met de krans?
Bij Act... heb ik een wilgenkrans gekocht en die is denk ik ook goed te gebruiken.
En denk eraan-hardlopers zijn doodlopers.
Sterkte met je geduld(=een schoone saeck)
groetjes,Truus uit Drenthe

Carin zei

Nog de allerbeste wensen voor 2013.
En een krans gevonden? Hij is inderdaad erg leuk die van supergoof.

yvonne zei

Nog de beste wensen en dat het maar een mooi quilt jaar gaat worden . gr yvonne