donderdag 17 januari 2013

he, he, eindelijk maar toch


Volgens mij heb ik er nog nooit zo lang over gedaan om iets af te krijgen.

Het  was de afgelopen tijd voortdurend een steekje zus en een steekje zo, en hier en daar.......... Soms niet meer dan 3 en dan moest ik weer stoppen.

Maar eindelijk is het dan zo ver!!!!!!

Het middenstuk van de Sweet Hearts.

En, omdat ik eigenlijk toch wel een beetje trots ben op het resultaat plaats ik er maar 2 foto's van. Laatst liet ik jullie al een heel aantal van deze werkstukken zien, maar die van mij was er toen niet bij.

Gisteren heb ik weer een hartje gemaakt op mijn dagboekquilt. Een hartje voor de mama van Fedde want zij was gisteren jarig.Uiteraard heb ik er een tekstje bijgezet, maar eerst een foto gemaakt. tenslotte is zo'n dagboek wel heel persoonlijk. Schoondochter en ik hebben elkaar gisteren al gesproken en gefeliciteerd maar alsnog bij dezen!!!!! 

Ik weet dat ze mijn blog leest.

Voor het broodnodige -ik-moet-mijn-benen-strekken-maar-met-deze-sneeuw-kan-ik niet-fietsen ben ik gistermiddag maar eens weer op mijn gemakje de stad ingelopen. Gelukkig is iedereen weer gewend aan de sneeuw dus alle winkels waren gewoon open. Bij Pipoos hadden ze net nieuwe Tildastofjes binnen gekregen. Ik vind deze stofjes altijd goed combineren bij mijn klassieke voor de dancing dollies.
En deze apparaatjes heb ik gekocht. Je kunt er bloemen mee maken.

Ik zal vandaag eens even op you tube kijken hoe het werkt.

Eigenlijk zou ik vandaag naar Marleen. Zij begint  met een aantal cursisten aan een mysterie. Ik doe daar niet aan mee uiteraard, maar ik wilde er graag bij zijn om foto's te maken.

Ik heb besloten niet te gaan vanwege de sneeuw en vanwege mijn schouder die het nog  steeds niet leuk vindt als ik achter het stuur kruip. En Helmond ligt nou eenmaal niet naast den Bosch.


Fijne dag

groetjes

Wietske