woensdag 9 januari 2013

Och het was toch allemaal zo gezelligEn weet je waar Suus mij mee heen heeft genomen?

De quiltshop in Etten Leur


Een prachtige winkel. 

In de etalage gelijk al van die mooie werkstukken, je zou er direct aan willen beginnen. Leuke kleine snuisterijen en lapjes, ontzettend veel lapjes.


 Het is misschien niet zo goed te zien op bovenstaande foto maar heel veel onderdelen zitten er bovenop genaaid. Het zag er zo leuk uit.

Zal het er dit weekend
dan eindelijk van komen?

En dan wordt je begroet door "de Lady of the lord of the house". Wat is dat toch met die huisdieren die altijd de kleur hebben van hun omgeving. Een paar maanden geleden was ik bij de Quilthoeve in Naaldwijk en daar lag een zwarte hond op de zwarte mat. Als je niet uitkeek zag je hem niet eens liggen.

Ook deze dame of heer past prima bij de omgeving.


Gelijk een kopje koffie, andere bezoekers begroeten die je niet eens kende en even kletsen met de eigenaresse die ons iets van de geschiedenis vertelde van de winkel. 

Allemaal warm, ruim opgezet en gezellig. Hier kom je echt voor je plezier winkelen.


Suus zocht een bijpassend
stofje voor haar hartjesquilt


In de leskamer was een groep cursisten bezig met de quilt "Het dronkenmanspad'. Voor een aantal van hen was het de eerste keer dat ze ronde vormen moesten maken op de naaimachine. Nou die ronde vormen daar weet ik onderhand alles van...... Ze gebruikten er wel heel handig gereedschap bij.


Onder deze stofjes zitten allemaal verschillende
motiefjes in dezelfde kleur. Kan ik bloemen van
maken, dus dit ging mee in mijn tas

En opbergruimte, die heb ik ook nooit genoeg


cadeautje van Suus voor mijn kransWe hebben uitgebreid zitten lunchen en 
alle dingen van de dag doorgesproken. 
Er was heel veel te bespreken.Ik was pas tegen 4 uur weer thuis, heb weer een vierkantje afgemaakt en mijn dagboek bijgewerkt. Het hartje dat ik daarvoor gebruikt heb is een label dat ik in de quiltshop gekocht heb en de button heb ik er maar gelijk opgenaaid.


Suus, het was een heerlijke dag, we doen het gauw weer.groetjes

Wietske