zondag 14 april 2013

Ik ga naar de Efteling en ik neem mee......


Nou, het weekend bij opa en oma begon al weer lekker want Valentijn gaf onderweg over, en natuurlijk zat alles er onder. Gelukkig had mamma wel enige voorzorgsmaatregelen genomen en extra kleren bij zich, maar het kwam dus ook over mijn kleren heen en ook mijn tas zat er helemaal onder.
Mamma had oma onderweg gebeld en toen we aankwamen in den Bosch stond opa al met een emmer sop klaar en oma zette direct de wasmachine aan.


Niet getreurd zei oma en pappa en mamma gingen snel weg met als eindbestemming Amsterdam.
Nou, wij vermaakten ons natuurlijk wel bij opa en oma, met spelletjes, voorlezen en televisie kijken.


Gistermorgen was het dan zo ver, wij gingen naar de Efteling en jongste en schoonzoon gingen ook mee omdat opa en oma anders "handen tekort kwamen" zeiden ze.

Maar goed alles liep voorspoedig tot aan de Efteling toe, want toen bedacht opa ineens dat hij de kaartjes vergeten was en moest hij aan het loket dure kaartjes kopen. Nou jullie snappen wel dat hij hier erg van uit zijn hum was. Oma niet hoor. Die zei gewoon: "nou, makkelijk toch, de kaartjes zijn tot november geldig dus we gaan gewoon binnenkort weer!!!

Opa is altijd erg verbaasd over oma als ze zo reageert, maar goed, hij heeft zich er bij neergelegd en er verder ook niet meer moeilijk over gedaan.

Het was heerlijk in het park, volgens mij heeft de Efteling ook een beetje last van de recessie want oma zei dat ze het er nog nooit zo rustig heeft meegemaakt.
Eens kijken of het een
echte ismuis mag altijd mee

en een slaapje op zijn
tijd......


volgens mij was oma ook
behoorlijk uitgeteld

Gelukkig had Juut
nergens last van

en kon ik eindelijk eens even
een goed gesprek met mijn oma
hebben

Volgens mij bespreken ze de
details van de bruiloft
in september nog even


 Het was een heerlijke dag, en weten jullie wat?

Ik zou het zo weer doen!!!!!

Intussen vermaakten pappa en mamma zich prima in Amsterdam. Ze wilden eigenlijk naar het pas geopende museum, maar dan moesten ze meer dan een uur in de rij staan en inmiddels regende het daar. En dus besloten ze om Arabisch te gaan eten.Dit schijnt het toetje geweest te zijn

En nu? Nu zijn we weer onderweg naar Maastricht. Pappa moet een beetje doorrijden want ik heb nog een feestje van een vriendje uit mijn klas vanmiddag. Jullie snappen het al, ik ben nog geen 6 jaar maar heb nu al een overvolle agenda.doeg

 Laurens

10 opmerkingen:

Lida zei

Hoi Laurens,
Wat een gezellig weekend hebben jullie gehad en wat een lieve opa en oma! Samen naar de Efteling en dan binnenkort nog een keer, heerlijk hé als opa de kaartjes vergeet!
Nu jullie hebben je prima vermaakt en wat een leuke foto's, veel plezier bij je vriendje en zeg maar tegen Oma dat ze nu met de beentjes omhoog mag gaan zitten en bijkomen!
Groetjes
Lida

Sonja- Sezoentje zei

Hoi Laurens,
wat fijn dat jullie uitstap zo heerlijk geslaagd is en opa nu gewoon nog kaartjes heeft om NOG een keertje te gaan.
Leuk dat je weer over al je belevenissen schreef op oma haar blog, jij zit nu rond deze tijd alweer heerlijk op een feestje , wat een drukke maar leuke agenda heb jij .
Doe je de groetjes aan oma van Sonja?
Liefs

Marguerite zei

Hoi Laurens,
Volgens mij had opa de kaartjes expres vergeten om verderop in het jaar lekker nog een keertje te gaan.
Wel vervelend dat Valentijn in de auto moest overgeven. Mijn jongste dochter deed dat ook altijd. Totdat we bij de drogist speciale bandjes (lijkt op zweetbandjes wat tennissers wel om hun polsen dragen) hebben gekocht. Nu doet ze het niet meer. Moet je maar tegen oma zeggen, kan ze gewoon bij de Etos halen.
En vanmiddag alweer een feestje. Jij zal vanavond wel lekker slapen en dromen van al het moois en leuks wat je dit weekend mee hebt gemaakt.
Groetjes Marguerite

Aangenaam verpozen met Joke zei

Jullie hebben een gezellig weekend gehad en zelfs nog kaartjes voor de volgende keer. Veel plezier op je feestje. En oma kan vanavond lekker uitrusten.
Groeten, Joke

Anoniem zei

Heerlijk zo'n positieve oma!!
En genoten aan de foto's te zien :-)

Groet Mandy

Anoniem zei

Leuk Laurens om weer van jou je belevenissen te horen.
Je hebt maar een druk weekend! Maar wel met veel leuke dingen.En nu vannacht heerlijk slapen dromen over al dat leuks.En Papa&Mama hebben het ook leuk gehad.
Opa&Oma kunnen nu lekker bijkomen.
groetjes,Truus uit Drenthe

Conny's-blog zei

Zo een druk weekend en veel beleefd jullie, maar alles kwam weer goed en volgens mij hebben jullie het goed naar de zin gehad.............liefs.Conny

Annerieke zei

Een geluk bij een ongeluk... de kaartjes, maar je oma heeft gelijk lekker nog een keer naar de efteling :).
Veel plezier bij je feestje

sharon's shabby creations zei

Wat een leuke post en wat een verhaal met de kaartjes hahaha!!! En wat een geluk zeg met de efteling want daar is het altijd druk!!!!

Het was weer een hele leuke post!!

Veel liefs Sharon

nelleke zei

hhahhahaha...Wietske wat moet ik weer om je verhaal lachen...nu over die kaartjes..dan gaan we gewoon weer!!!haha...heerlijk positief mens!
Maar okè je hebt een punt...de efteling is toevallig ook mijn lievelings atractiepark, we zijn vorig jaar ook nog geweest met z`n allen...leuke foto1s heb je gemaakt,

liefs
en een fijne week!