zondag 16 maart 2014

We pakken de draad weer op


Vandaag zit dan eindelijk de langverwachte 3 in de leeftijd van Isabel.

3 weken is ze vandaag en het gaat goed met haar!!!!!

De dipjes in de ademhaling worden al wat minder, meestal heeft ze er nog last van als ze haar voeding krijgt toegediend door de sonde, want zelfs dat is al te vermoeiend.
Het infuusje is er uit, en dat is heerlijk want hoe minder ze aan allerlei draadjes ligt hoe beter, in verband met infecties.

Heel voorzichtig beginnen de artsen al te denken aan het overbrengen naar de IC in Den Bosch, zodat ook de jonge ouders naar hun eigen huis kunnen gaan.
Stiekem voor ons natuurlijk ook heerlijk want onze rondjes Bossche Broek worden straks rondjes Jeroen Bosch ziekenhuis………..

Ondanks het grote verdriet om het verlies van Daniël durven we vandaag toch wel te vieren dat deze mijlpaal van 30 weken gehaald is.

Het voelt allemaal heel "dubbel"Mijn borduurwerk gaat overal mee naar toe en in al die uren waarin ik zit te wachten op de kinderen met nieuws en informatie zit ik te borduren.


Ik houd van dagboeken maar ik heb nooit gedacht dat deze lap zo gedenkwaardig zou gaan worden.


We gaan weer beginnen deze week, woensdag gaan we weer open. 

Eigenlijk zijn we al begonnen want de afgelopen dagen heeft iedereen zijn borduurpakketje ontvangen van "I love Scandinavian Red", dus daarmee zijn we helemaal bij. We moesten steeds maar wachten op band en garen want er waren veel meer belangstellenden dan we dachten.
We hebben nu nog heel wat in voorraad dus mocht nog iemand een setje willen kopen staat de info aan de linkerkant op het blog.

En we zullen natuurlijk ook pakketjes maken voor in de winkel.Er zijn de afgelopen week prachtige stoffen binnen gekomen van Moda en Lecien


Ik zal de agenda weer gaan invullen en iedereen die zich aangemeld heeft voor de Trunkshow van Betty Prins krijgt deze week een mail van ons.
In de ochtend zijn nog een paar plaatsen, 's middags zitten we helemaal vol.

Nu maar gauw aankleden, straks weer naar Veldhoven waar vandaag meer bezoek komt. 

We mogen Isabel dan wel niet aanraken maar we kunnen haar wel heel goed zien en ik kan er echt uren naar kijken.

Fijne dag

groetjes

Wietske