zondag 16 maart 2014

We pakken de draad weer op


Vandaag zit dan eindelijk de langverwachte 3 in de leeftijd van Isabel.

3 weken is ze vandaag en het gaat goed met haar!!!!!

De dipjes in de ademhaling worden al wat minder, meestal heeft ze er nog last van als ze haar voeding krijgt toegediend door de sonde, want zelfs dat is al te vermoeiend.
Het infuusje is er uit, en dat is heerlijk want hoe minder ze aan allerlei draadjes ligt hoe beter, in verband met infecties.

Heel voorzichtig beginnen de artsen al te denken aan het overbrengen naar de IC in Den Bosch, zodat ook de jonge ouders naar hun eigen huis kunnen gaan.
Stiekem voor ons natuurlijk ook heerlijk want onze rondjes Bossche Broek worden straks rondjes Jeroen Bosch ziekenhuis………..

Ondanks het grote verdriet om het verlies van Daniël durven we vandaag toch wel te vieren dat deze mijlpaal van 30 weken gehaald is.

Het voelt allemaal heel "dubbel"Mijn borduurwerk gaat overal mee naar toe en in al die uren waarin ik zit te wachten op de kinderen met nieuws en informatie zit ik te borduren.


Ik houd van dagboeken maar ik heb nooit gedacht dat deze lap zo gedenkwaardig zou gaan worden.


We gaan weer beginnen deze week, woensdag gaan we weer open. 

Eigenlijk zijn we al begonnen want de afgelopen dagen heeft iedereen zijn borduurpakketje ontvangen van "I love Scandinavian Red", dus daarmee zijn we helemaal bij. We moesten steeds maar wachten op band en garen want er waren veel meer belangstellenden dan we dachten.
We hebben nu nog heel wat in voorraad dus mocht nog iemand een setje willen kopen staat de info aan de linkerkant op het blog.

En we zullen natuurlijk ook pakketjes maken voor in de winkel.Er zijn de afgelopen week prachtige stoffen binnen gekomen van Moda en Lecien


Ik zal de agenda weer gaan invullen en iedereen die zich aangemeld heeft voor de Trunkshow van Betty Prins krijgt deze week een mail van ons.
In de ochtend zijn nog een paar plaatsen, 's middags zitten we helemaal vol.

Nu maar gauw aankleden, straks weer naar Veldhoven waar vandaag meer bezoek komt. 

We mogen Isabel dan wel niet aanraken maar we kunnen haar wel heel goed zien en ik kan er echt uren naar kijken.

Fijne dag

groetjes

Wietske

24 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Heel fijn om te lezen Wietske op deze zonnige zondagmorgen. Geniet van elk klein stapje vooruit!

susana zei

Goed nieuws, gelukkig dat het steeds wat beter met het meisje gaat.

bep zei

Even een beetje rust , maak er een mooie dag van samen,
Bep

Suuske zei

3 weken, 3 heftige weken waarin heel veel is gebeurd. Ik snap dat het heel dubbel voelt maar deze 3 is zeker reden voor een klein feestje. In jullie hart is Daniël er altijd bij. En wat fijn dat het met Isabel zo goed gaat.
Knuffel voor jullie allemaal

quiltingmieke zei

piep, meid ben zo blij te lezen dat het beter gaat met het kleine meisje, fijn, en inderdaad zo dubbel..maar toch een klein beetje hoera. hoop dat ze weldra dichterbij mag komren naar het ZH dichterbij,
Wij waren gisteren een dagje in Den Bosch en mij gedachten gingen wel naar jou, en je winkel, daar keer ik een keertje graag voor terug knufje mieke Belgie

Anoniem zei

Wat is er ineens veel gebeurd in 3 weken, waar je ook geen rekening mee houdt. Vreugde en verdriet, het blijkt nu ook weer dat het zo dicht bij elkaar ligt. Maar jullie redden het. Heb enorme bewondering voor jullie allemaal. Jullie zijn zo'n enorm hecht gezin en dat is nu zo fijn. Ook fijn dat je draad weer op kan pakken, Daniel zullen jullie nooit vergeten want die zit in jullie harten. Nu voor Isabel gaan, de kleine vechster. Ik hoop voor jullie dat ze heel gauw naar den Bosch mag en dat de ouders weer heerlijk in hun eigen huis kunnen verblijven. Kan me voorstellen dat hetgeen je de afgelopen weken geborduurd hebt, je enorm dierbaar is. Je hebt het niet verwoord in woorden maar in het borduren. Koester het geborduurde.
Heel goede zondag en groetjes, Lenny

Marguerite zei

Fijn om te lezen dat jullie langzaamaan de draad weer op gaan pakken. En dat je weer een positiever blogje kan schrijven. Drie weken al weer. Wat kan er een hoop gebeuren is zo'n korte tijd. Zit helemaal te glimmen van jou mooie stofjes. Zo heerlijk zonnig. Je borduurwerk word ook heel mooi. Fijne zondag. Marguerite

Anoniem zei

Fijn dat er nu een goed bericht is en dat er nu wat minder spanning komt.
Sterkte allemaal en hopelijk kun je de kleine meid binnenkort dichtbij je hebben in Den Bosch.
goede zondag
groetjes,Truus uit Drenthe

Annelies zei

Wat een moeilijke tijd voor jullie. Blijdschap en verdriet lopen in elkaar over. Veel sterkte.

Marja zei

Gelukkig gaat het wat beter met Isabel!

Groet,

Tony zei

Hallo Wietske. Fijn dat het nu weer beter gaat met Isabel.Groetjes Tony

Rya, Rotterdam zei

Er branden nu twee lichtjes bij Maria; één ter herinnering aan Daniël en één uit dankbaarheid voor jouw goede berichten over Isabel. Ik leef, hoop, huil en bid nog steeds met jullie mee.
Groet, Rya, Rotterdam

Craftluver Marianna zei

Fijn dat de kleine meid wat sterker wordt en heel misschien dichter bij mag komen wonen! Daniël zal altijd onderdeel uit blijven maken van jullie gezin en bij Isabel horen. Haar broertje op de wolken. Vergeten hoeft immers ook niet! Heel veel sterkte in deze zo moeilijke tijd! En ja, je mag ook blij zijn dat het met haar beter gaat! Heel dubbel, maar dat is leven.

Judith zei

wat wordt het een borduur met onnoemelijk veel herinneringen voor jullie...fijn dat Isabel zo goed gaat! succes met de draad weer oppakken!

Ageeth Dorsman zei

Wat een fijn en goed nieuws, dat het met de kleine Isabel telkens een beetje beter gaat en ze sterker en groter gaat worden, en misschien dichter bij haar huis zal kunnen komen. Ondanks het verdriet om haar kleine broertje, zijn dit toch wel fijne lichtpuntjes.
Groetjes van Ageeth

Elza zei

Fijn dat het steeds beter gaat en het verlies van Daniël zal altijd blijven.
Geniet van het kleine meisje.
Elza.

Jeanny zei

Gelukkig dat het steeds beter gaat. Tja en borduren ..., je kunt er heel wat in kwijt!!!
Lieve groet

marga zei

Ik wens jullie heel veel geluk toe met Isabel. En blijf de herinnering aan Daniel koesteren.
Groeten
Marga

Ineke Hulzebos zei

Wat fijn dat het goed gaat met Isabel. Geeft toch meer rust.Met je borduur-lap gaat het goed, ieder steekje met gevoel, liefde en hoop.

Liefs, Ineke

Lida zei

Heerlijk dat zij deze mijlpaal heeft gehaald en nu moet ze maar gauw een sterke jonge dame worden en als jullie dan kunnen rondjes fietsen dan is het ziekenhuis bij jullie vast een goede stopplek! Groetjes
Lida

Aangenaam verpozen met Joke zei

Fijn dat het met Isabel goed gaat en dat jullie de draad weer op gaan pakken. Geniet van haar als ze steeds een beetje sterker wordt. Wat kan een borduurwerk dan onverwacht veel troost bieden. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.
Joke

Floor zei

Fijn dat het heel langzaamaan beter gaat met Isabel.
Kan me goed voorstellen wat je bedoelt met dat dubbele gevoel. Vreugde en verdriet zo naast elkaar en allebei de gevoelens voor een kleinkind.
Dat is zwaar. Zou fijn zijn als Isabel dichter bij jullie en haar ouders zou zijn.
Dat borduurlapje wordt straks heel erg bijzonder voor je, echt een prachtig aandenken een deze moeilijke tijd met troost in het borduren.
Wat heerlijk toch dat je deze mooie hobby hebt.

Anoniem zei

Wietske, wat fijn dat het steeds heel ietsje beter gaat met Isabel. Het is en blijft natuurlijk heel erg dubbel allemaal........wat fijn dat je je afleiding in je borduurwerkje vindt, dat wordt strax een lap vol herinneringen!
Groetjes Patricia

Evelyne zei

Goed om te horen dat het met Isabel beter gaat, Fijn dat je een beetje afleiding hebt met het borduren. Het wordt een borduur rol met herinneringen.
Het zou voor jullie fijn zijn als Isabel wat dichterbij jullie komt, kun je makkelijker naar haar toe en haar bemoedigende woordjes toefluisteren.

Lieve groetjes, Evelyne