donderdag 13 maart 2014

3 of 30 weken?


Vandaag hadden we het er over: Is Isabel nou morgen 30 weken ver in de zwangerschap of is ze aanstaande zondag 3 weken oud.
We weten het niet, allebei denk ik maar.

We vonden eigenlijk met elkaar dat het behalen van de 3 een behoorlijke mijlpaal is.

In ieder geval  is ze de afgelopen 2 dagen redelijk stabiel geweest, al dipt ze nog met haar ademhaling (af en toe vergeet ze dat ademhalen heel erg nodig is) en heeft ze nog steeds last van een infectie, maar ook die is nu waarschijnlijk op z'n retour.

Daar precies in het
midden ligt ze

Waren Herman en ik er gisteren om te koken, vandaag was middelste vrij en zij kwam een dag uit Maastricht met Valentijn.
Er was veel te bespreken over afgelopen maandag en er zijn zulke prachtige foto's gemaakt, die moeten verwerkt worden en dat is best een hoop emotie.

Ook met de professionals worden gesprekken gevoerd, er is de afgelopen tijd te veel gebeurd en hier in dit ziekenhuis, waar ze zo zorgvuldig en bezorgd zijn wordt heel veel aandacht besteed aan al het verdriet dat er is, en dat zomaar niet weg te poetsen is.

Maar praten helpt.

Isabel is er nog lang niet, en ik vroeg vanmiddag aan de verpleegkundige die we inmiddels goed kennen of ze ons niet gewoon een tijdspad kan geven en dan graag met garanties……….

Helaas, dat kan ze niet!!!

We zagen immers hoe snel het met Daniël ging, en dat maakt je zo angstig.

Afwachten, afwachten, afwachten.Valentijn heeft zowat de hele dag buiten gespeeld en zolang muis maar bij hem is, kan hij de hele wereld aan.
5 heeft hij er inmiddels en voor Isabel zijn we ook al aan het sparen.


Voor haar heb ik inmiddels ook een beer gekocht, de verpleging is gek op deze knuffels en bij haar is het groot genoeg om als deken in de couveuse te dienen.


En terwijl mijn beide meiden genieten van de zon en vooral van elkaar, borduur ik heerlijk door en kan op deze manier mijn gedachten de vrije loop laten.


Gisteravond en vanmorgen een paar randjes voorbereid zodat ik in het Ronald Mc. Donaldhuis niet heel erg hoef na te denken.


Mijn randjes zijn helemaal bij, dat waren ze eigenlijk zaterdag al.Gistermorgen had ik veel afleiding van 2 vriendinnen die kwamen koffiedrinken.
We zijn gelijk maar even aan de slag gegaan om een nieuw workshopje voor te bereidenJullie horen hier binnenkort meer over


En dan kom je thuis na een lange dag Veldhoven en dan ligt er weer een stapel kaarten.
Echt zo ontzettend lief!!!


Ik hoop jullie over een paar dagen weer meer te kunnen melden

groetjes
Wietske