dinsdag 25 maart 2014

Jane nu al op herhaling en de operatie is geslaagdOf het nou komt door de populariteit van Jane of van Juud weet ik niet, maar een aantal 
"Jane-aanhangers" gaven aan het jammer te vinden dat de geplande dag van 18 april binnen een paar uur volgeboekt was.

En daarom op verzoek en in overleg met Juud (klik) een tweede datum.

Op 25 april

Mogen jullie in de herkansing en als jullie de uitnodiging nog een keer willen nalezen dan kun je het blogje van een paar dagen geleden (Jane gaat zuidwaarts) teruglezen of raadpleeg de agenda.

De spelregels zijn hetzelfde, het is niet mogelijk om nog van datum te gaan wisselen. Het wordt anders wel erg onoverzichtelijk voor ons om de administratie bij te houden.


Dus meld je snel aan, want ook hier geldt: vol is vol. Meer dan 10 personen per dagdeel is niet goed omdat we zelf aan de slag gaan.
Werken aan een tafel waar niet voldoende plek is, werkt niet!!


Gisteren is onze kleine Isabel overgebracht naar Den Bosch. Ik heb er foto's van gezien en ik kan wel stellen dat het overbrengen van zo'n ieniemienie klein hummeltje ongeveer gelijk staat aan de organisatie van de nucleaire top in den Haag.

Maar ja, het gaat hier dan ook wel over onze kleindochter natuurlijk!!!

Ik heb de spannende wachttijd gisteren doorgebracht met borduren en mochten jullie nou denken dat ik geen quiltjes maak voor ons kind dan hebben jullie het helemaal mis.

Borduren kan ook en gelukkig is ze nu al veel te groot voor deze variant.

Jongste en schoonzoon zijn vannacht bij haar gebleven, en ik kreeg zojuist een berichtje dat het goed met haar gaat.

Ik hoop er vandaag even heen te kunnen fietsen.

Fijne dag

groetjes

Wietske