vrijdag 28 maart 2014

Nog even vlak voor het weekend


Was er gisteravond de vergadering voor omwonenden waarin informatie werd gegeven over de sloop van het Veilinghuis onder ons huis.

Herman is er heen geweest, ik ben thuis gebleven, mijn dag was al weer lang genoeg geweest.
Half april beginnen de sloopwerkzaamheden, en dit zal enkele weken in beslag nemen. In de eerste plaats natuurlijk omdat het zorgvuldig moet gebeuren vanwege de dichtheid aan huizen, maar ook vanwege het archeologisch onderzoek dat gelijktijdig plaats vindt.
De poort onder ons huis wordt open gemaakt en dit is dan ook de enige weg waar al het puin doorheen afgevoerd moet worden.

Als alles meezit zullen wij in mei 2015 naar beneden kunnen verhuizen.

Het zal de komende tijd onrustig worden, maar we gaan gewoon door en het atelier blijft gewoon open.


Ik werd er gisteren op geattendeerd dat het ook wel eens onrustig kan zijn de komende tijd op het spoor rond Den Bosch. Hoe het allemaal precies gaat lopen weet ik niet, maar ik raad jullie aan om, als je met de  trein komt, je goed te laten informeren. De trunkshow van Betty Prins valt in deze periode en je kunt maar beter gewaarschuwd zijn.

Mocht je advies willen hebben over andere mogelijkheden van vervoer mail me dan!


Mijn borduurwerk gaat onverminderd door, al zit ik nu natuurlijk niet meer uren in het ziekenhuis.
Het gaat goed met Isabel, inmiddels is ze zo'n 1500 gram, is ze gisteren voor het eerst een paar uurtjes van de ademondersteuning af geweest. Ze krijgt nog wel voortdurend zuurstof toegediend. We hebben  haar in volle glorie kunnen bewonderen toen ze een schone luier kreeg en bij haar pappa werd gelegd om te buidelen.

Diep respect voor onze kinderen die in zo'n korte tijd zo geroutineerd met dit kleine mensje om kunnen gaan, inclusief alle toeters en bellen.


Ik heb voor het eerst haar handje vastgehouden………

olifantjes waren overvloedig
aanwezig in het Ronald
Mc. Donaldhuis


Ook met de andere randjes ben ik bij. Er is in de randjes- wandelgangen veel gemopperd de afgelopen week. Ik vond het leuk om te doen, maar je moest er wel even bij blijven.


Heel benieuwd wat er vannacht weer voor verrassing voor ons op het blog "randje per week" staat. 


Vandaag en morgen zijn we weer geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Een heel fijn weekend met prachtig zomer-en-buiten-borduur-weer!!!!

Ons dakterras is er klaar voor, de deuren kunnen open!

groetjes

Wietske