dinsdag 9 oktober 2012

het mandjeJa hoor, het is gelukt. Het mandje is af. En het was leuk om hem te maken.
Ik twijfel nog een beetje over de witte kleur. Ik ben niet zo van wit, dus de komende tijd maar eens even over nadenken en vragen aan deze en gene of een andere kleur ook leuk is. Je moet hem natuurlijk ook in z.n geheel zien en dan valt het wit denk ik minder op. Maar de rozenstofjes zijn echt prachtig!

Ook het 2e deel van Winter in blogland schiet op. Het dak moet nog en de kerstballen, de sterren en de zuurstokken.Zusje stuurde gisteren deze foto. Ze heeft de top af. Dit is de eerste die ze af heeft. Ik vind hem heel mooi geworden, de achtergrond heeft ze ook al, dus het doorquilten kan beginnen.
En dan Valentijn....... Hij was ziek gisteren en mocht een dagje thuisblijven en spelen in zijn huispak. je zou er haast jaloers op worden. Middelste belt natuurlijk regelmatig met mij en zodra ze begint te bellen pakt hij de afstandsbediening en "belt ook met oma". Hij zegt van alles, maar je verstaat er niets van.
Gelukkig snapt zijn muis hem wel...Groetjes


Wietske

8 opmerkingen:

Atelier Hartendief zei

Hoi Wietske,

Je mandjesblok is leuk geworden! Er moet nog wel een strook wit omheen. Wanneer je een andere kleur dan wit wilt moet je wel snel zijn, dan kan jij (en ik) het nog veranderen. Het moet natuurlijk wel bij de andere stofjes passen, er komt nog zalmroze en donkerrood omheen.

Groetjes Marijke

Bernadette van Gils zei

leuk dat mandje en het wit vind ik wel leuk, zo komen de kleuren van je mandje mooi uit
Beterschap voor Valentijn en lekker hoor, dagje in je huispak rondlopen
Wat een mooie quilt heeft je zus gemaakt, erg leuk die felle kleuren tegen die donkere achtergrond
fijne dag
Bernadette

nelleke zei

Hoi Wietske,

Ik vin d het witte ook erg mooi afsteken tegen die schitterende rozen stof. schattig zòn klein kereltje in huispak,alhoewel ziek zijn natuurlijk weer niet leuk is.

fijne dag,

groetjes
Nelleke

Lida zei

Wat een heerlijke manneke en wat staat hij hier weer gaaf op de foto! Mooi blok en laat dat wit nu maar zitten, maakt straks een mooi geheel van je top, maakt dat hij iets oplicht! Je zusje heeft het prima gedaan zeg! Complimenten!
Fijne dag
Lida

Heleni zei

Ach je kleine manneke, lekker thuis in z'n huispak uitzieken.
Het blok is erg mooi hoor en als je het wit te wit vindt, verf je het toch lekker in thee.
Een super top van je zus. Heeft ze heel mooi gedaan.

Marguerite zei

Gewoon wit houden hoor!! Het zit zo netjes in elkaar. Wat is de quilt van je zus mooi, wauw....
Groetjes Marguerite

Anoniem zei

Wat ga je snel!!! Het mandje is zoooo mooi en het 2de blok van winterland ook. Kunnen wij al zien hoe het gaat worden, want ik hen hem nog even opgeslagen. Groetjes Wilma

Klaske zei

Vind het een mooi blok Wietske!