donderdag 16 augustus 2012

In afwachting van het onweer kun je.............1. In ieder geval beter binnen blijven zitten. Buiten kleeft je handwerk overal aan en dat schiet niet op.


2. Je dames even over een stoel hangen als je het echt te warm hebt. Ze luchten dan lekker uit.


3. Saartje en Britt beter met rust laten want ze slapen nou eenmaal veel als het warm is ( nou ja, ze slapen sowieso veel)
4. Je radiootje aanzetten. Buiten doe je dat niet, maar binnen wel natuurlijk. Hij staat daar rechts in het hoekje. Eigenlijk wilde ik jullie gewoon mijn antieke raamdecoratie laten zien.


5. Naar beneden gaan om de post op te halenMaar je moet ook weer naar boven6. Even snel naar de buurtsuper lopen om een frisse sla te kopen. Koken is zinloos op zo'n warme dag.


7. Uitgebreid met zusje gaan mailen, zij zit toch gewoon op een stoel bij de tent niks te doen. Zwager is wel actief, hij doet de afwas.


Noah heeft ook al nergens zin in.........


8. Onderhand wel even naar buiten om je bordje sla op te eten, het wordt nu iets koeler.


9. Eens even kijken of het droog blijft want je wilt nog zo graag  je fietsrondje maken in het Bossche Broek.


10. Nu lekker binnen blijven, lampjes aan, dames op schoot, muziekje erbij en wachten tot de bui losbarst.


Groetjes

Wietske

5 opmerkingen:

Lida zei

Hier amper een paar druppels, dus we konden blijven wachten en nu moet ik de tuin dus zelf gaan sproeien! Wat genieten die twee van hun slaapje, Tara is juist heel actief en blaft wat af! Je dametjes gaan lekker! Groetjes
Lida

marga zei

Hier viel het nog wel mee met de bui. Vandaag en de komende dagen zal het nog zo warm blijven dus gaan we maar op zoek naar frisse kamertjes.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Je hebt je dag weer goed besteed. Groetjes Wilma

Anoniem zei

Nou hier was het noodweer rond een uur of half 10, alles was daarna wel lekker opgefrist. Hoop dat P gauw zijn goedkeuring geeft, dan kan ik verder met de blokken. XXX L

Anoniem zei

Wat er tegenwoordig erg veel als zonnewering wordt gebruikt is een duo rolgordijn, het zorgt voor een heel strak interieur, wat erg mooi is!