donderdag 28 februari 2013

Hoe noemen jullie dit nou?Hij is af!!!
Nou overdrijf ik natuurlijk verschrikkelijk want "AF" is hij nog lang niet, maar gisteren ben ik de hele middag bezig geweest om de blauwe randen er aan te zetten. Ik weet nu niet in welk stadium ik zit, maar dat hoor ik dan nog wel.

Heet dit nou een Affo ofzo? Of moet ik dan eerst nog meer doen?

Nou ja hoe je het ook noemt, ik ben er hartstikke blij mee: 

De Basisquilt.

Vorige zomer mee begonnen in de tuin bij Dorry en na maanden stilgelegen te hebben kan hij nu afgewerkt worden. Ik wil er nog wel een brede rand om heen doen. Daar had ik al stof voor gekocht, maar gek genoeg vind ik dat er bij nader inzien nu niet meer zo leuk bij. Dus daar ga ik een dezer dagen nog even achteraan.

Ik zal jullie de verschillende banen laten zien.Leuk toch? Ik ben er hartstikke blij mee. En behalve de blauwe banen eraan, alles met de hand gedaan.

En, oké er zullen best schoonheidsfoutjes inzitten, maar tenslotte is het de eerste keer dat ik zo ver kom, dus dat mag dan ook. En wat heb ik hier veel van geleerd!!!!

Gistermiddag bedacht ik ineens dat de maand maart morgen begint, mijn dagboekquilt voor de nieuwe maand ligt al klaar en dus ben ik nog even aan de slag gegaan met een borduurtje.


Het patroontje komt  uit de
patroontjes die ik in Zwolle
heb gekocht
Misschien leuk ik het randje nog een beetje op, maar in ieder geval kan de maand maart beginnen. Ik hoor 's ochtends vroeg de volgels al weer, dus het voorjaar komt er aan!

Vandaag een heerlijk dagje. Eerst naar Helmond, en de basisquilt mag mee voor de broodnodige ondersteuning en advies van het vervolgtraject, en daarna stop ik in Eindhoven om te lunchen bij Liesbeth, vriendinnetje-buurvrouw-van-vroeger-toen-wij-nog-in-Eindhoven woonden. 

Morgen weer genoeg te vertellen dus.


groetjes

Wietske