vrijdag 1 februari 2013

5e dag: epiloog.


Vandaag hadden zusje en ik behoefte aan rust en dus hebben we de mannen weggestuurd om iets leuks voor zich zelf te doen.
Nou dat lieten ze zich geen 2 keer zeggen, dus ze trokken er al vroeg op uit.
Wij installeerden ons heerlijk beneden aan de grote tafel met onze handwerkjes en een heerlijke cocktail.
Zusje had een hoop lapjes van winter in blogland bij zich.
 Ik heb het oranje hart voor de verjaardag van de koningin met festonsteken vastgemaakt. Stom eigenlijk want ik wist niet eens hoe je een festonsteek moest maken, maar gelukkig wist zusje het wel. En toen zat het hart er ook zo op.
En nu is dan de maand januari van mijn dagboekquilt klaar. Ik ben er erg tevreden over. Het is een leuk werkje, als de voorbereiding tenminste klaar is.


Er zitten veel harten in verwerkt, knopen met harten, kantjes met hartjes enz. enz. Februari ligt thuis al klaar, die heb ik niet meegenomen. De laatste dag onthoud ik wel.
De mannen hebben zich prima vermaakt, ze zijn naar het slavenmuseum geweest. Het was indrukwekkend.
Verder hebben ze Willemstad nog wat verkend, maar ze kwamen toch ook weer op tijd thuis, het weer was vandaag behoorlijk drukkend.Helaas, het zit er nu bijna op. Nog 1 dag te gaan en we beginnen al weer een beetje aan de terugreis te denken. Omdat we morgenavond nog met de familie gaan eten en op kraambezoek gaan lukt het mij niet meer om nog een blogje te maken. Morgen overdag gaan we nog een mooi stukje van Curacao bekijken, we rijden nog naar Jan Thiel. 

Dus dit is het laatste berichtje vanuit een heerlijk warm vakantieland. We hebben zusje en zwager prachtige dingen laten zien, ze vielen vaak van de ene verbazing in de andere. 

Het was een heerlijke week en we voelen ons zeer bevoorrecht dat we deze reis weer konden maken. 

Het wordt nooit gewoon voor ons om hier rond te lopen. Iedere keer weer prijzen we ons gelukkig dat we even kunnen genieten in een voor ons waar paradijs.

En nu maar hopen dat we weer veilig landen op Schiphol en gezond thuis komen.
Mijn lief en zwager moeten maandag gewoon aan het werk, het zal een vreemd gezicht zijn, die gebruinde gezichten met een dikke trui eronder. Maar ook het weer in Nederland heeft zo zijn charmes vinden wij.  

Ik meld me volgende week weer, hopelijk nog met een paar foto's van het kraambezoek. 

 Groetjes

Wietske 

 P.S. Middelste nogmaals heel erg bedankt voor je goeie zorgen met het publiceren van de blogjes, ik weet dat je er heel veel mensen een plezier mee gedaan hebt.

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou W en H, wat een super weekje was het voor jullie, en dankzij jullie geweldige dochter konden wij er ook van meegenieten. Goede reis terug, en tot gauw, Liesbeth X

Marguerite zei

Volgens mij hadden jullie je nog heel veel meer dagen kunnen vermaken. Het ziet er allemaal zo vrolijk uit heel anders dan het weer en huizen hier. Goede reis en voor de mannen heel veel sterkte. Lijkt me een giga overgang naar de temperaturen die we hier hebben.
groetjes Marguerite

Annerieke zei

Leuk dat je alles verwerkt in een dagboekquilt :)
En wat is het daar schitterend, krijg gewoon koude rillingen (nee geen griep hoor).

Else zei

Leuk die hartjes in de dagboekquilt, jammer dat je vakantie er al weer op zit goeie terug reis (neem een beetje zon mee) Nog een fijn zonnig weekend, knuffel Else

Annelies zei

Je dagboekquilt wordt erg leuk.
Goede terugreis !!

Conny's-blog zei

Je heb een heerlijke vakantie toch en een dagboekquilt is een erg leuk idee................liefs.Conny

Suuske zei

Geniet nog maar lekker van de laatste dagen en ook vooral van de temperatuur. Hier regent het.. bleeeh..
Goede reis terug!

Anoniem zei

Hoi wiets en de rest,
Ma is mondeling een beetje op de hoogte gehouden om de dag. Ik zal haar inlichten dat jullie morgen al weer vertrekken. Ik heb meegenoten van al die kleuren daar, ook al ben ik geen quilter, je krijgt er alleen al door de kleuren haast zin in. En nu maar op naar de nederlandse lente, want daar zijn wij hard aan toe; In de achterhoek noemen ze het "driet-weer" en "onmundig" veel regen. Bedankt middelste voor het plaatsen van de foto's en berichtjes.
siet

Lida zei

Hoi Meis, wat een heerlijk plekje in de zon en dat glas ziet er erg uitnodigend uit! Wat is je hartje mooi geworden en de eerste maand is dus af, goed hoor! Ik wacht nog een paar weekjes en dan wil ik ook beginnen, gaaf! Goede thuisreis en geniet van de laatste dag, knuffel
Lida

carina zei

Geniet nog maar heel erg lekker van de zon het is hier grijs en grauw ble! Wat een lap al je quiltdagboek. Hij wordt nu helemaal bijzonder door zon koningswissel:)

Terray zei

Heerlijk zo'n rustdagje op de vakantie....Mocht je trouwens gewoon naalden mee het vliegtuig in nemen?? Ik hoor toch wel verhalen dat je die niet mag meenemen.
In ieder geval hebben jullie nog kunnen freubelen. Leuk dat je dagboekquilt langzaam aan vordert Het ziet er leuk uit!!

Groetjes
Tertia
P.s goede terugreis gewenst.

Anoniem zei

Goede en behouden reis terug naar ons kikkerlandje.
Volgende week nog een laatste terugblik-heerlijk.
groetjes aan allemaal
Truus uit Drenthe

Anoniem zei

Wat ontzettend leuk zo'n dagboekquilt.
Je hebt het gezellig gehad zo met z'n vieren lees ik.
Leuk dat je dit met ons wilde delen.
Ik zelf ben ook dol op ons Nederland met al zijn seizoenen. Iedere keer weer wat anders, daar houd ik wel van. Kijk nu weer uit naar het voorjaarszonnetje en lekker in de tuin bij Francoise :-) Tot gauw.

Groet Mandy

els b zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.