donderdag 7 februari 2013

De bruidskrans en de YoyoGisteren kwam het pakketje binnen dat ik besteld had bij Sonja en ik was blij verrast.Sonja maakt prachtige spullen, haar blog ziet er altijd fantastisch uit en och, we mailen heel wat af samen, zo leuk!

Ik heb besloten dat dit kransje straks verwerkt gaat worden in mijn dancing dollies quilt. Daarin zitten mogelijkheden genoeg om zo'n mooie bruidskrans een plekje te geven als in september jongste gaat trouwen.

Wegens overweldigende belangstelling was er een extra ochtend ingepland bij Dorry om het volgende deel van de miss Yoyo uitgelegd te krijgen. In dit deel wordt een strook Yoyo's verwerkt en gaf Dorry uitleg hoe het apparaatje werkt.


Het is even een handigheidje

waar en hoe je begint

maar dan heb je ook wat

Dorry is overigens ook met heel andere zaken bezig, volgens mij is ze het komend weekend niet heel veel aanwezig...........


alleen de hoed is nog maar klaar
de rest komt nog

Gistermiddag ben ik aan het worstelen geweest met  het festonneren van de poesieplaatjes, ik ben er nog niet uit. Onderstaande strook is van Veronique, ook een van de cursisten, zij had besloten om een andere steek te nemen en ik ga dat denk ik ook doen. Vooral in de hoekjes wordt het me te slordig, dus ik heb het al 2 maal uitgehaald.

Als ik tevreden ben laat ik jullie het resultaat zien en suggesties zijn altijd welkom. Als ik er echt niet uitkom schakel in Liesbeth is, zij bood aan om te helpen. Misschien heb ik het gewoon te priegelig uitgeknipt en lukt het daarom niet.


Het is een heerlijk uithuizig weekje dit keer, straks rijd ik naar Marleen, zij is onlangs begonnen met een mysterie en ik ben eigenlijk heel benieuwd. Ik doe daar zelf niet aan mee hoor. 

Ze heeft ook bijna alle onderdelen van de droomdekentjes binnen, daar heb ik wel aan meegewerkt en ik wil er graag een paar foto's van maken.

Morgen dus weer meer.


groetjes

Wietske
12 opmerkingen:

Noa zei

Wat wordt dat mooi en een leuk idee

Marguerite zei

Je bent weer lekker druk.
Groetjes Marguerite

Annelies zei

Inderdaad een prachtig kransje. Ik ga zo even op haar site kijken.
Fijne dag !

Sezoentje-Sonja zei

Wat heerlijk dat het kransje zo goed bij je is aangekomen en ik vind het superleuk dat het gebruikt gaat worden in de dancing dollie's quilt, die gaat volgens mij heel erg mooi worden :)
Fijne dag vandaag buitenshuis, het is net een weertje voor gezellige dingen,
liefs,Sonja

nelleke zei

Ha Wietske,

Wat een stoere hoed! De rest kamt ook wel goed,geloof ik.
Die rozenstof is me toch mooi joh! En wat schrijf je nu...festoneren van poèsieplaatjes?? ik ben benieuwd!

Een hele fijne crea dag,

liefsssNelleke

Lida zei

Beeldschoon dat kransje en wat een leuk idee om het in je dollies te verwerken! Succes met de steekjes en altijd handig om een ervaren hulp te krijgen! Fijne dag
Lida

ria vogelzang zei

Wat een pracht van een krans!! Dat wordt vast bijzonder met de dansende dametjes.
Heel veel plezier vandaag en succes met appliceren!
Groetjes, Ria.

yvonne zei

prachtig kransje!!
en jij ben ook met veel dingen te gelijk bezig!!
geweldig !!

Guusje, zei

Wat een prachtige krans die kun je zeker mooi verwerken.

Anoniem zei

Lieve Wietske, niet gaat prutsen, festonsteek is echt niet moeilijk, het is zoals alles even een handigheidje. X Liesbeth

Anoniem zei

Leukdat je het kransje hebt besteld! Had het al gezien bij haar,maar weet even niet hoe ik dat kan verwerken voor de bruiloft van jongste.
EN als je gaat festonneren kun je links beginnen als je rechtshandig bent en omgekeerd bij linkshandigheid.Dan kun je makkelijker de draad om je naald leggen en gaat het best vlug--niks aan!!!
succes en gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

marga zei

Wat een lief kransje. En succes met de jojo's.
Groeten
Marga