vrijdag 24 augustus 2012

show and tell
Het was leuk gisteren om oude bekenden weer te zien. Nou ja wat heet oud. Ik ken deze dames nog maar een paar maanden maar het is zo leuk om elkaar na de vakantie weer te ontmoeten.
En wat had Marleen al mooie werkstukken binnen voor haar tentoonstelling op 9 september!

Ik had jullie er een een poosje geleden al over verteld maar zal jullie volgende week de uitnodiging nog eens meesturen.

Hieronder alvast een kleine impressie:

De groepsquilt:
 Deze tasjes zijn onderwerp van een extra workshop geweest in mei van dit jaar


Ik hoop dat jullie kunnen zien dat Marleen hier allemaal vlinders op heeft geappliceerd. Echt prachtig! Deze heeft ze overigens zelf gemaakt.


En wie zien we hier dan alweer? Zusje toch niet??????
Ja hoor ze is het wel. Ik dacht dat ze alweer terug naar huis gingen maar ik had het fout, offe nee ze hebben hun plannen wederom gewoon weer gewijzigd en blijven nog een paar dagen...... Zaterdag moeten ze echt weer terug maar o, o wat bevalt het hun goed in Aarle Rixtel.

Ik had haar wat mooi zijdegaren beloofd en ze wilde zo graag het tweede stukje van de blomkes en de flinterkes hebben. En je kunt veel in een tent maar niet printen. Aangezien Aarle Rixtel dichtbij Helmond ligt was de deal gauw gesloten, en kon ik haar en zwager toch nog even groeten.

En dan nu de werkstukken van de cursisten, die zijn ook zeker de moeite waard. Let op dit kleine detail midden op de quilt


 Een hele bijzondere quilt met een heel bijzonder verhaalMaar de maakster van bovenstaande quilt gaat nu met wat nieuws beginnen, een hele vreugdevolle klus want ze wordt voor het eerst oma en heeft prachtige schaapjes stofjes gekocht om een box kleed te maken.

En dan als laatste 2 prachtige lapjes die Marleen zelf heeft gemaakt. Het zijn " maar probeersels" zegt ze dan.......... Nou ja, gewoon te mooi toch?Gisteren kreeg ik van middelste een foto en een filmpje waarmee het bewijs echt geleverd is dat Laurens kan fietsen. Het filmpje kan ik helaas niet laten zien maar de foto wel.Ja er is veel te doen in het Limburgse: Komend weekend is het Preuvenemint in Maastricht, dus we gaan er heen om het mee te maken. Onze beide schoonzoons zijn dit weekend jarig dus dat wordt een beetje aandacht verdelen tussen de een en de ander.
Morgenvroeg eerst naar Tilburg voor de basiscursus. Gelukkig heb ik mijn huiswerk af. Klinkt alsof het een straf is maar dat is het niet hoor. Vind het alleen wel fijn als ik gewoon " bij" ben met alles.Prettig weekend alvast

groetjes

Wietske

3 opmerkingen:

Marguerite zei

Tjeetje hoeveel cursussen doe jij wel niet. Heb je nooit dat je op een cursus aankomt het huiswerk van een andere cursus bij je hebt haha... Heb gisteren via de computer heeeeeel veeeeeel lapjes stof besteld. Hoop dat het gauw binnen is. Het was zulk mooi weer dat ik lekker in het zonnetje heb zitten lezen. Boek heet kerstquilt lekker toepasselijk met dit weer.
Groetjes Marguerite

marga zei

Bezige bij dat je bent heel veel plezier met alles waar je mee bezig bent.
Vast proficiat en een heel fijn weekend.
Groeten
Marga

Klaske zei

Zo, ik gelof dat ik weer helemaal bijgelezen ben.
Wat leuk dat je zus ook met de B&F aan de slag is...
Fijne zondag