donderdag 23 augustus 2012

Eerlijk handwerkBijna 2000 brieven hebben we gisteren met een aantal vrijwilligers ingepakt.
Gelukkig was de klus goed voorbereid en konden we direct aan de slag.

Natuurlijk waren we eerst benieuwd welke nieuwtjes er allemaal in stonden.Al gauw hadden we het ritme te pakken en onderwijl heb je vaak de leukste gesprekken en een hoop plezier. Deze dame handwerkt ook en borduurt de mooiste dingen. Dat schept een band.

Tussendoor ben ik even wezen lunchen in de stad met jongste. Ach wat heerlijk toch, alles op loopafstand.....
En dan is de klus zomaar geklaard en kan alles naar beneden om in grote postzakken gestopt te worden.Met hulde aan deze vrijwilligers en in het bijzonder aan Greet!!!!!!

Thuisgekomen wachtte de Jules op mij, daar had ik nou net even zin in.O jee wat is mijn patroonpapier gekreukt. Ik zei toch laatst dat we niet achter de onderste deurtjes gingen kijken van mijn lapjeskast? Nou dan weten jullie nu waar het papier ligt.
Leuke knoopjes......

Zusje liet ook nog even van zich horen. Ze zijn eergisteren naar Kevelaar geweest in Duitsland en vonden daar deze prachtige etalage.Schitterende poppen, Ik weet alleen niet of ze voor de sier zijn of om echt mee te spelen.

Straks vertrek ik naar Helmond naar Marleen. Ik ben er in juni voor het laatst geweest, dus ik verheug me op het terugzien van bekenden.

Morgen een verslagje daarover.

Fijne dag

groetjes

Wietske

2 opmerkingen:

Marguerite zei

Heb je geen blaren op je vingers van al dat vouwen?? Oh en die jules wat een gaaf patroon. Als ik dat zo zie dan wil ik die ook. Ga zo eerst met mijn moeder naar de dokter dan strijken en dan heerlijk vechten met mijn lapjes. Het regent hier dus ik kan de tuin niet in. Erg he!!
Groetjes Marguerite

Suuske zei

Hoi Wietske,
Wilde ik reageren op je stukje van gisteren, heb je al weer een nieuwe geplaatst! Bezige bij!!
Veel plezier in Helmond en succes met de revalidatie die gaat starten. Daar ben je zeker druk mee: ik ben een tijd lang drie keer per week gaan sporten (vind ik nog steeds heel knap van mezelf maar leverde me helaas niet op wat ik ervan verwachtte.. ;-) ) en dat kostte me dus ook gewoon alles bij elkaar drie hele ochtenden. Als je thuis komt kun je wel lekker bijkomen in je nieuwe stoel!

groetjes, Suzanne