dinsdag 28 augustus 2012

En weer manvolk over de vloer


Vandaag wordt een rommeldagje want de airco komt.
Zomaar binnen een week geregeld dat hij geplaatst wordt omdat er eentje in voorraad was.
Dat is dus boffen want meestal moet je op dit soort dingen een poosje wachten. Ze komen alleen met 4 man want de gaten boren doet het airco bedrijf dan weer niet, dus daar komt een andere ploeg voor.
Nou mogen jullie eindelijk de onderste helft van mijn kast zien, hij is namelijk (bijna) leeg nu. Mijn lief vond dat hij inefficiënt, onduidelijk en erg slordig was ingericht en eigenlijk heeft hij gelijk. Jullie begrijpen dus wel wat mijn opdracht is voor vandaag............


Zusje is weer helemaal op orde. Ze is ontzettend blij dat ze weer veilig thuis zijn, tenslotte is 5 weken een hele tijd.Muziek speelt een grote rol in onze gezinnen, deze dwarsfluit kochten zusje en haar man op de rommelmarkt in Helmond. Welkomstboeket van de buren. Waarschijnlijk zijn die blij dat zusje er weer is zodat ze niet meer op het huis en de tuin hoeven te passen...En binnen een dag meldden er zich al weer een paar kleinkinderen. Zusje is ruim 2 jaar jonger dan ik ben, maar ze heeft al 5 kleinkinderen en jullie zien het goed: er zitten  MEISJES!!!!!!!! tussen.Ik ben gisteren weer begonnen met vergaderen na een lange zomerstop. Dit maal kwam Eindhoven naar Den Bosch toe, ook wel eens makkelijk.Gistermiddag heb ik mijn Jules er weer eens bij gepakt. Alles is nu geknipt en voor een groot gedeelte ook al geappliceerd. Vandaag hoop ik weer een stukje verder te komen.Vanuit den Bosch wil ik haar even succes wensen vandaag. Het zal best een beetje eng zijn om voor het eerst weer op pad te zijn. En nu maar hopen dat je genoeg hulp hebt bij het vervoeren van al die kostbare quilts!


Prettige dag

groetjes

Wietske

3 opmerkingen:

Jet en Zus zei

Ik zie haar vanmiddag, zal haar een handje helpen hoor!

Groetjes Anita

Marguerite zei

Krijg jij je airco wordt het kouder. Heb je het alvast voor volgend jaar. Mij bevalt dat zonnige weer wel dus volgend jaar mag het de hele zomer wel zo wezen. Wat word je Jules mooi zeg!! Ben benieuwd hoe die eruit komt te zien als tie klaar is.
Succes met je kastje.
Groetjes Marguerite

Freubeloma zei

Heb HAAR vanmorgen gezien.SUPER.
Wat wordt Jules mooi,volgens mij kun jij ook slecht stil zitten, succes er mee.

Gr. Janny