zondag 12 augustus 2012

Ga er maar eens rustig voor zitten..........


Want ik heb een hoop te melden..

In de eerste plaats natuurlijk de lapjes die ik beloofd had te verloten.

En, tromgeroffel...........
Leuk, de lapjes komen naar jou toe als je je adresgegevens even mailt naar Wietske.meinders@hotmail.com.


We zijn zojuist weer thuisgekomen van een heerlijk weekendje op de Veluwe waar we een nachtje in een hotel hebben geslapen met alle kinderen en kleinkinderen.

Heerlijk genoten van elkaar en vooral van de kindjes, ze hebben zich geweldig goed gedragen, maar de accommodatie was echt heel geschikt. We hadden helemaal achterin een grote tafel voor ons zelf waar we zoveel ruimte hadden voor de kleintjes met kinderstoelen, buggy's enz. enz. De deur naar buiten stond wagenwijd open zodat Laurens zich buiten in het klimhuisje goed kon vermaken. We zaten dus zowel buiten als binnen, het was om te genieten.Na de lunch is het grootste gedeelte van de groep naar de Posbank vertrokken om daar te genieten van de prachtige natuur en de paarse heide die al overal te zien was.
 Laurens had van zijn mama een spelletje gehad met kleine tollen in een bakje voor 1,49, hij heeft er het hele weekend mee gespeeld.

Eindeloos heeft hij zich ermee vermaakt.
Daar bovenaan, heel in de verte kun je hem zien. Hij mocht steeds een stukje vooruit en dan moest hij weer wachten.Terwijl iedereen deed waar hij zin in had, deed ik hetzelfde, enne jullie raden het al:
Het ene moment zat ik hier:


 Het andere moment daar:

 En dan nog eens weer hier:Ik had geen zin om mee te gaan, voor mijn lijf is dit soort wandelingen niet geschikt en wat ben ik dan blij dat ik mijn handwerkjes bij me heb. Mijn dames hadden er nog onenigheid over want ze wilden allemaal mee maar dat kon natuurlijk niet. Het moet wel een beetje functioneel blijven.

Om een uur of 6 was iedereen weer present en hebben we heerlijk gegeten en daarna natuurlijk nog een paar spelletjes kwartetten gedaan. Tenslotte moesten we de aandacht van Laurens wel blijven vasthouden.

De humor tijdens dit spel ging een beetje voorbij aan hem, maar hij genoot er enorm van.
Vanochtend hebben we nog samen ontbeten en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan. Hopelijk volgend jaar weer zo'n heerlijk weekend.

Maar vragen jullie je niet af hoe het eigenlijk met zusje en Noah en haar man gaat? Nou zij zitten inmiddels gelukkig in het Brabantse land in Aarle Rixtel op een prachtige camping. Ze hebben de tent  weer opgezet, Noah heeft haar plekje ook al weer gevonden en hier blijven ze nog een poosje. Hier is het goed toeven.
Alles past precies in de autoAch, zusje. Ik had haar gevraagd of ze niet mee wilde doen met het verloten van de stofjes maar dat wilde ze niet. ze vind het vervelend als nou juist zij het zou winnen. Ik vind dat lief van haar want eigenlijk verdient zij best stofjes. Ze geeft een belangrijke bijdrage aan dit blog en daarom zorg ik ervoor dat ze ook een pakketje krijgt.
Komende dinsdag komt ze een dagje hier in den Bosch en dan rijden we even naar Vught naar Francoise. Zij zal nog wel zo'n pakketje kunnen samenstellen voor zusje. Zusjes man komt ook mee, hij wil een kaarsje branden in de Sint Jan. En Noah kan hier beneden in de hal. Ze kan niet mee naar boven komen want dan is het oorlog met Britt en Saartje.

Vanochtend in het hotel las ik het blog van Lida waarin zij aangaf bezig te zijn met een plombe. Ik vind dit ook leuk om te maken en ik wilde jullie even laten zien dat je hier bij ons niet ver hoeft te zoeken naar een steen.


Hier bij ons op het dak liggen er wel 40 en ze zijn van ons en liggen daar maar zo'n beetje te verstoffen
Wie belangstelling heeft, meld zich maar, maar ik ga er vanuit dat jullie wel begrijpen dat ik ze niet over de post ga versturen.........

Morgen komen onze olympische gasten aan op het station Den Bosch. Waarom het nou perse dit station is weet ik niet, maar dat maakt ook niet uit.


Ik moet al heel vroeg in het ziekenhuis zijn en aangezien dat achter het station is kan het zijn dat ik er nog even langs fiets voor een paar foto's.

Nou, ik had toch gezegd dat ik een hoop te vertellen had........

groetjes

Wietske

12 opmerkingen:

Heleni zei

Wat een heerlijk gezellig logje Wietske. Wat een quality time heb je gehad met je gezin. Heel fijn.
Kun je leuk op terug kijken.

groetjes Heleni

Françoise zei

Hoi Wietske,
Ik zal zorgen dat ik thuis ben...

Jeanny zei

Heel gezellig om mee te lezen met de belevingen van jullie met zijn allen.
Lieve groet.

Lida zei

Nu als je die zelf nog kunt tillen dan wordt het vast een schitterende plombe! Wat een gezellig weekend was dat en wat heerlijk dat je met zijn allen kon gaan! Geniet maar van je steekjes, groetjes
Lida

Marion van Veggel zei

Wat een gezellig weekend had je weer. Ik kan daar ook altijd zo van genieten als we allemaal bijeen zijn.
Leuk dat je zusje in Aarle-Rixtel terecht gekomen is, dat is mijn geboorte dorp. Ik woon nu een paar kilometer verderop, maar mijn mam woont daar nog steeds. Het is een mooie omgeving om te fietsen of om zo maar wat rond te rijden. Wens haar maar een fijn verblijf hier met goei weer, dan hebben wij dat ook ha-ha!
Groetjes Marion

marga zei

Heerlijk he zo'n weekend met kinderen en kleinkinderen. En weet je je mag er alleen maar van genieten de rest is voor de ouders mooier kan toch niet.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Ha Wietske,

Ik lees hierboven dat je van plan bent om onze olympische kampioenen te verwelkomen op het station. Nou heb ik afgelopen vrijdag op de radio gehoord dat er een accountantskantoor tegenover het station bezwaar heeft gemaakt. Het plein zou te klein zijn voor zo'n evenement. Dit bezwaar is toegekend. Ik zou maar voor de zekerheid even checken of ik het juist begrepen heb.
Het zou zo jammer zijn als je daar voor niets staat te wachten.
Ik zie je misschien weer gauw.

Groet Mandy

Wietskes Quilts zei

Ha Mandy,

Bedankt voor de tip, ik ga het zeker controleren.

Zie je snel,oke?

Groetjes

Wietske

Bernadette van Gils zei

hallo Wietske
Wat een schitterende foto's van een voor jullie gezellig weekend als ik het zo lees. Jammer dat je niet mee kon gaan wandelen met de rest.
succes morgen bij het ziekenhuis en hoop dat je nog iets kunt zien van de huldiging want het is een gigantisch podium zag ik gisteren toen ik terug kwam van Francoise.
Verder nog proficiat voor de winnares van de mooie lapjes die jij ter beschikking hebt gesteld
groetjes
Bernadette

Anoniem zei

Ha zus dat is nou ook weer heel lief van die lapjes. Ik zie er heel erg naar uit een dagje in Den Bosch te komen en.... Natuurlijk naar francoise te gaan. Lijkt me helemaal leuk. Zo zie je maar kamperen in eigen land heeft zoveel voordelen......
En Marion, het is hier inderdaad heerlijk, prachtig weer precies goed en o zo gastvrij.
Vandaag naar de markt in Helmond geweest. Veel" rommel" maar wel heel gezellig. Natuurlijk Nam ik iets voor mijn zus mee, met veel kantjes strikjes knoopjes e.d.. Misschien vertelt ze jullie er nog over.
Geniet lekker na van een heerlijk weekend, de herinneringen zijn soms minstens zo mooi. Liefs Anna

Atelier Hartendief zei

Hoi Wietske,

Wat een gezellig weekend, jullie hadden ook geluk met het weer.

Ria, gefeliciteerd met de lapjes!

De Schapenpakketjes zijn klaar, ik stuur het vandaag op.

Groetjes Marijke

ria vogelzang zei

Gefeliciteerd, naamgenoot, met je lapjes!!!
En wat een gezellig familieuitje! Leuk om te lezen en natuurlijk ook leuk om je met de dametjes te zien! ;)
Alvast een fijne tijd gewenst met zusje en haar man (en Noah natuurlijk) en als ik mag vragen: geen vervelend ziekenhuisbezoekje?
Liefs uit Ommen.