vrijdag 3 maart 2023

afgelopen woensdag

 

Ging de winkel om 10 uur weer open en het was gelijk weer gezellig druk, en dan is er uiteraard weer veel te zien.

De Pandamic van Nelly is af en hij is werkelijk schitterend geworden.Maar dat is niet het enige wat ze afgemaakt heeft. Deze top, ooit uitgegeven door Quiltmania is ook af


Ach en dit is zo leuk. Ik weet nog als de dag van gisteren dat Nelly meedeed met de eerste lessen. Hoe knap dat ze dit nu allemaal zomaar maakt.


De mooiste handwerken komen voorbij. 

Deze top gaat mee naar Marina. Een plekje had ze al gereserveerd gelukkig want Marina heeft het druk met doorquilten. Er wordt door velen een beroep op haar gedaan. 


Een volle tafel met lieve gesprekken en alle gelegenheid om samen met ons de afgelopen verdrietige tijd te delen. Dan ben je zo blij met de afleiding en is er ook weer ruimte om plezier te maken met gelijk gestemden.


De eerste foto komt binnen van maand 1 van de nieuwe Bom van Sarah Fielke. Wij geven hem in 2 variaties uit:
de expressieve


 en de klassieke.


Een nieuwe maand en de nieuwe opdracht van blok 3 en 4. En als je dan de bijbehorende video van Sarah er bij pakt en onze toelichting dan komt het helemaal goed.


Herman is al weer druk bezig om de stofkaarten te maken en ik heb de eerste stoffen al weer uitgezocht. Omdat het best een hoop werk is om 2 verschillende variaties te maken nemen wij altijd 2 weken de tijd om alles klaar te hebben voor verzending. Natuurlijk vinden wij het leuk als de deelnemers het komen halen maar als je op Texel woont of helemaal in het verre België dan snappen wij dat het niet mogelijk is om zomaar even naar Den Bosch te komen. Gelukkig hebben we onze app groep en dat werkt ook prima.


Heerlijk een nieuw boek van onze eigen Janine Alers. Zo fijn dat er weer eens een mooi boek van een Nederlandse ontwerpster uitgebracht wordt.

We kennen Janine goed. Binnenkort komt ze ook weer een zaterdag bij ons les geven. Volgens mij is er nog een enkel plekje vrij. Je leest er alles over onder de tab Projecten.


De boeken zijn besteld en komen onze kant op. Stuur ons een mail als je graag een exemplaar wilt kopen en wij zorgen er voor dat je het in je bezit krijgt.


Morgen is Françoise er weer met een nieuwe groep "quilten op de naaimachine", en woensdag is er weer een dubbele groep met Anke om het appliceren onder de knie te krijgen. De laatste les van 4 al weer.

Onderstaande foto is van Ingrid, ik viste hem van Instagram af en kijk hoe leuk zij de bloemen heeft versierd.

Woensdag gaan we hem vast in het echt zien.


En Else had hem woensdag al bij zich op de Bee. ook deze wordt echt prachtig.


Fijne dag en alvast een fijn weekend

groetjes

Wietske