maandag 20 maart 2023

Op naar Pasen.....


En dan wordt het toch hoog tijd om de kerstballen buiten uit de boom te halen. Gelukkig willen Isabel en Suze best even helpen. En terwijl wij buiten de toch wel vieze ballen in de vuilniszak gooien en ons bezighouden met de paaseieren 


Wast Herman samen met de papa en de mama van de meisjes de ramen in de winkel en wordt een flinke hoeveelheid spinnenwebben weggehaald.


Het boompje hangt al gauw vol. Het ziet er weer gezellig uit. We laten de lampjes er maar in. Altijd gezellig bij een donkere dag


Alles is weer helemaal netjes zowel buiten als in de winkel. Ramen schoon


vloeren gedweild en oh zo nodig, de gordijnen zijn weer gewassen. We hebben weer een frisse winkel. De kinderen blijven gezellig eten. Isabel en haar moeder maken alles klaar in de keuken en voor mij is deze ruimte even verboden terrein.


Gisteren zo'n 6 jaar geleden, onze Isabel bijna 4 jaar oud. Ijsje eten met opa en oma in de stad


 en samen de plattegrond van de stad bekijken.


En hoe leuk: over een paar weekjes gaat onze Suze ook naar de bassisschool. Bijna is ze jarig en de afgelopen week was de officiële overdracht van de crèche naar groep 1.

De komende weken gaat ze een halve dag wennen en dan is het de 2e week van april zo ver. Ze is er aan toe, net als alle bijna 4 jarigen denk ik.

Het gebouw blijft hetzelfde dus het ophalen op dinsdag blijft dus ook hetzelfde voor ons. We blijven  ook gewoon oppassen op dinsdagmiddag. We genieten er enorm van om ze een paar uurtjes op te vangen.Afgelopen zaterdag kon deel 2 opgehaald worden van "The secret garden" van Sarah Fielke. Sommigen hadden nog wel wat vragen en het was gezellig en leuk om ervaringen uit te wisselen.


De rest van alle pakketten zijn zaterdag op de post gegaan, dus iedereen kan weer door.


Ik heb inmiddels deel 1 ontvangen van de nieuwe BoM van Natalie Bird. Ik heb zin om er aan te beginnen maar ik wil eerst mijn aandacht geven aan"The secret garden".


Overmorgen om 10 uur gaat de winkel weer open en is Anke er met de workshop "Quilt as you go"

Vrijdag en zaterdag zijn we ook open tussen 10.00 en 16.00 uur

groetjes

Wietske