vrijdag 4 december 2020

De laatste weken voor kerst.....

 Nog 2 weken en dan begint de kerstvakantie, en ondanks dat het dit jaar heel anders zal zijn verheugen wij ons er toch op. Met de kinderen hebben we afgesproken dat we niet moeilijk gaan doen over aantallen en wie wel en wie niet. De gezinnen blijven gescheiden en wij rijden naar hen afzonderlijk of ze komen naar ons toe.

Hoe anders was het een paar jaar geleden. Ik kon op het laatst nog een Sinterklaas en 3 Pieten inhuren om het feest voor alle kleinkinderen compleet te maken. Ik vond wel dat ik er een hoge prijs voor moest betalen, maar oké..... Later bleek dat we een deel van het animatieteam van de Efteling in huis gehaald hadden met een echte goochelpiet en de kinderen hebben het er nog over hoe leuk het was.

Morgenmiddag gaan we  genieten bij Isabel en Suze. Vooral Isabel heeft zich de afgelopen weken enorm uitgesloofd om het Sint en Piet naar de zin te maken in ons kouwe kikkerlandje. Eten werd neergelegd bij de schoen omdat Sint aangaf erg van warm eten te houden. Haar vriendenboekje lag er een nachtje bij in de hoop dat Piet er even in schrijven zou.


Ik denk dat het allemaal gelukt is, we zullen het morgenmiddag wel horen.


Morgen zijn we gesloten, maar de komende 2 weken nog open en we hebben veel aanbiedingen zodat we in het nieuwe jaar weer met nieuwe stoffen kunnen beginnen. 
De kerststoffen zijn 10 % afgeprijsd, evenals de kerstblikjes en de knoopjes.

De Dutch Heritage stoffen: 5 FQ's halen, 4 betalen en in plaats van 22 euro per meter mag de stof nu voor 17,50 per meter weg. We snijden dan wel vanaf 50 cm.


De Tula pink stoffen: 5 FQ's halen, 4 betalen en ook hier in plaats van 22 euro de meter voor 17,50 euro.


En dan snijden we vanaf 50 cm.


Mocht je een mooie stof zien, mail ons dan en we sturen het op!!!

Het prachtige nieuwe boek van Judy Newman is gisteren verstuurd door Quiltmania en zal vanaf volgende week in de winkel liggen. Iedereen die een exemplaar gereserveerd heeft, krijgt bericht van ons.


Hopelijk komt dit prachtige boek gauw weer bij onze leverancier binnen. Sommigen hebben ons gevraagd of wij er een stoffenpakket bij willen leveren, en dat is uiteraard mogelijk.


Vanaf januari gaan onze Bee's weer starten, net zoals we dat de laatste tijd gedaan hebben: niet meer dan 6 deelnemers op de woensdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur en aanmelden via de mail.

Zowel onze beginnerslessen als de applicatielessen gaan weer starten in het nieuwe jaar. Kleine groepjes zodat het veilig is.

Onder het kopje cursussen vinden jullie alle info.

Sarah Fielke begint in januari weer met een nieuwe Bom en je kunt het het komende jaar rechtstreeks via haar doen, het jaar erop kan het eventueel vanuit de winkel en helpen wij je er mee.

Zo zijn de afspraken en daar houden we ons aan.
Uiteraard adviseren wij graag in de aankoop van stoffen.


Ik heb de info van Sarah hieronder maar even voor de zekerheid weergegeven zodat jullie weten wat ze gaat doen.

Laat ons weten als je hulp nodig hebt in de communicatie met Sarah.


Ik ben lekker opgeschoten de afgelopen dagen, bijna klaar met het tweede blok


Ik heb er wel mijn eigen twist aan gegeven, vond de grote bladeren niet mooi. In plaats van een derde haas koos ik voor de volgel.


Fijn weekend allemaal, vandaag zijn we tot 4 uur open en komende woensdag weer om 10 uur.

groetjes

Wietske