maandag 31 december 2012

Gelukkig, het kan nog net


Nee, ik ga jullie nog geen gelukkig nieuwjaar en alle goeds voor 2013 wensen. Dat komt morgen wel.
Gewoon een verslagje van gisteren toen wij in 1 dag Groningen, Roderesch en Nijkerk aandeden en vlak bij huis nog een snelle koffie dronken bij jongste en schoonzoon.

We waren al vroeg vertrokken om onze mams op te halen om samen met haar naar het jongste zusje te rijden om zusje's verjaardag te vieren. we konden er haast met de ogen dicht heenrijden, er was niets te beleven onderweg.

Bij mams in huis is het altijd een drukte van belang. Ik had het al eens gezegd maar ik raak er niet over uitgepraat. Alles tot in de puntjes versierd en verzorgd, iedereen loopt in en uit. Ik val daar echt van de ene verbazing in de andere. Het restaurant tot de nok toe gevuld met koffiedrinkende-etende-op leeftijd-en revaliderende-bewoners-en kinderen- kleinkinderen- en- achterkleinkinderen die maar door elkaar heen lopen, zitten, praten en lachen.

Kortom een complete leefgemeenschap.
helemaal geweldig toch?


En de kamer van mams, helemaal aangepast aan de tijd van het jaar.

En och, het is toch zo leuk als je veel broers en zusjes hebt. Ook bij het zusje was alles nog even in kerstsfeer.

Noah was ook van de partij
en mocht in de tuin spelen


Zusje heeft mams weer naar huis gebracht, konden ze gelijk het sprei op het bed leggen. Mams was er ontzettend blij mee. 

Ik sprak het op - een-  na- jongste zusje natuurlijk ook en vroeg haar hoe het met het poesje is die gebleven is, Chubby heet ze. Het gaat goed, ze heeft geen heimwee van haar zusjes want ze heeft een nieuwe liefde gevonden daar in huis.

Met deze prachtige foto's beëindig ik 2012 waarbij ik terugdenk aan een jaar met mooie en hele mooie gebeurtenissen. Het is een jaar waarin ook bij ons heel veel gebeurd is. 

Ik wil jullie bedanken voor alle prettige, gezellige, soms ook treurige en verdrietige momenten die ik met jullie mocht delen op jullie blogs, maar ik wil jullie ook bedanken voor alle lieve en meelevende berichtjes die jullie op mijn blog schreven. Nu na (precies) een half jaar bloggen heb ik er al zoveel waardevolle (mail) contacten en vriendschappen aan overgehouden dat ik er af en toe een beetje stil van ben.Dus op naar 2013!!!!!! 


Heel veel liefs

Wietske