donderdag 6 december 2012

Woensdag


Gisteren was een dag vol afwisseling, de zon scheen, dus tijd om die eens lekker op te zoeken.

Helaas lukt het me niet om buiten met een hand foto's te maken, maar het was heerlijk om de binnenstad in te lopen. Fietsen gaat nou ook niet, maar och met de markt om de hoek kom je een heel eind, al mis ik mijn dagelijkse fietsrondje enorm.

Of ik nou erg tegen de regels ingegaan ben of niet, maar ik heb toch een paar steekjes gezet. Op het internet staat dat je mag schrijven en, ja, als je dat mag waarom dan ook niet..........


Alleen het bruine hoofdje heb ik maar gedaan, bijna met 1 hand. Ik heb  overigens besloten om het voorlopig even niet weer te doen, maar o wat is dit moeilijk.


Zusje is lekker op pad geweest, zij had een bezoekje gepland naar de Quiltshop in Frederiksoord.
Deze winkel gaat sluiten, de eigenaresse is 65 geworden, ze heeft geen opvolger en dus gaat de winkel dicht. Ze kon behoorlijk afgeprijsde lapjes kopen. Er hing een dagboek quilt in de winkel, op een heel andere manier gemaakt, maar ook erg leuk om te zien.
Zusje heeft wat cadeautjes voor mij gekocht, die ze gisteren op de post wilde doen. Echter, ze komt volgend weekend een nachtje logeren. Valentijn wordt volgende week zondag gedoopt in de grote Basiliek op het Vrijthof in Maastricht. Het beloofd een mooi moment te worden. Zusje neemt de cadeautjes dan wel mee, ik kan echt wel een weekje wachten.Alle stofjes die ze gekocht heeft, zijn door midden geknipt, dus we kunnen er samen van genieten.

Gistermiddag kwam Marleen op bezoek.

Heel erg leuk om haar nou ook eens te ontmoeten in ons huis. En natuurlijk wilde ze graag zien waar ik zoal mee bezig ben.Marleen wordt ook erg blij van zoveel lapjes. Ik kan me trouwens niet voorstellen
dat hier een hele quilt uit groeit hoor.
Er moet nog heel wat gebeuren.

Heerlijk om cadeau te krijgen, ik had hem nog niet


Marleen, super dat je helemaal naar Den Bosch bent gekomen.

Vandaag werkt mijn lief lekker thuis, dat geeft afleiding. En als de sneeuw nou echt doorzet en hij blijft morgen ook thuis werken, wordt het toch haast een soort van korte vakantie!!

groetjes

Wietske