dinsdag 11 maart 2014

Gistermiddag


Hebben wij met beide gezinnen onze kleine, dappere Daniël naar een ontzettend mooi plekje gebracht op natuurbegraafplaats "Heidepol" dicht bij Arnhem.


Daar ergens tussen de bomen hadden jongste en schoonzoon de afgelopen dagen al een mooi plekje uitgezocht.


En ondanks het intens grote verdriet genoten we van elkaar, van de kinderen en van de sfeer die deze middag met zich meebracht.


Voor Valentijn en Fedde had het allemaal nog geen betekenis, maar voor Laurens, als bijna 7 jarige, is het lastiger te begrijpen.Maar zijn juf is ingelicht en zij zal het mee gaan opvangen. En we willen er voor zorgen dat hij Isabel zo snel mogelijk een keer kan zien in haar, zoals hij zelf zegt: "glazen doos."


Met Isabel gaat het naar omstandigheden wel goed, al heeft ze al de nodige tegenslagen gehad. Inmiddels is ze ruim 1100 gram en beginnen we al te zien dat ze wat ronder wordt.

We zijn  er nog niet met haar, het blijft nog heel spannend de komende tijd. 

De kinderen logeren voorlopig nog in het Ronald Mc Donaldhuis zodat ze dicht bij haar zijn, en wij zullen daar dus ook nog heel veel naar toe gaan om voor hen te zorgen en om Isabel te kunnen zien.

Deze week neem ik nog rust en probeer ik toch een beetje in een ritme te komen en als er verder niets bijzonders gebeurt gaan we volgende week weer beginnen en gaat het atelier woensdag 19 maart weer open.


Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle lieve berichtjes van de afgelopen tijd. We hebben er veel steun aan gehad.

Regelmatig bloggen zit er nog niet in, gezellige verhaaltjes zijn nu nog niet aan de orde.


groetjes

Wietske

40 opmerkingen:

Annelies zei

Neem de tijd, dit is niet niks. Blogland komt wel weer en loopt niet weg. Sterkte !

bep zei

Voor alles voldoende tijd nemen , zo fijn dat je met elkaar bent en dat telt, Bep

Marijke vdg zei

Wens U en je hele gezinnetje heel veel sterkte .
Gelukkig vinden jullie veel steun aan elkaar .

Groetjes Marijke (Belgie)

Phyllis zei

Wederom heel veel sterkte voor iedereen toegewenst.

Noa Tonnis zei

Heel veel sterkte en neem de tijd om dit te verwerken

Rennie zei

Bloggen hoeft natuurlijk ook nog niet, maar voel je gesteund door heel veel blogsters. Ik durf rustig te zeggen dat we in gedachten bij jullie zijn en bij die kleine Daniël. Ik wens jullie de kracht dit verlies te dragen en tot steun te zijn voor dat andere kleine mensje dat vecht voor haar plekje hier op aarde. Kus!

clara zei

Wat een prachtige plek voor Daniel en wat moeilijk zal het geweest zijn voor de ouders en jullie als grootouders. Heel veel sterkte en we duimen voor Isabel.

Lida zei

Mooi om samen afscheid van hem te nemen en hij zal voortleven in jullie harten! Ik hoop dat de kleine meid gauw te groot wordt voor haar glazen huisje en lekker mag slapen in een gewoon bedje, sterkte allemaal.
Lida

Marguerite zei

Wat een mooie plek is het waar Daniel ligt. Een plek waar je terug kan komen. Neem vooral je rust en je bepaalt zelf wanneer je er weer aan toe bent om te bloggen. Ook hier in huis wordt vaak over jullie gesproken en aan jullie gedacht. Sterkte allemaal.

Cisca Heiden van der zei

Wat een prachtige plek hebben jullie kinderen voor dat kleine mannetje uitgezocht! ik hoop, dat alles goed blijft gaan met Isabel, heel veel sterkte!
Groetjes, Cisca

Jet en Zus zei

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! Denk veel aan jullie!
Neem de tijd voor jezelf, dat is nu het belangrijkste!
Liefs Anita

Anoniem zei

Niemand verwacht ook gezellige verhaaltjes van je hoor Wietske en dat is heel begrijpelijk. Eerst komt nu de tijd om het overlijden van Daniel een plekje te geven en wat je zelf ook schrijft er te zijn voor de kinderen en Isabel. Ik hoop met heel m'n hart dat het de goed kant op blijft gaan met de kleine meid. Ook dat de jonge ouders, ondanks hun verdriet om Daniel toch kunnen genieten van Isabel. Kan me voorstellen dat het voor hen zo dubbel en verwarrend is. Voor jullie allemaal heel veel sterkte. Groet, Lenny

ria vogelzang zei

Lieve Wietske, door omstandigheden had ik een tijdje geen blogs gelezen.
En lees dus nu pas over het verlies van Daniel, Wat een verdriet voor jullie.
Heel veel sterkte voor Daniel en Isabel's ouders en voor jullie.
En heel veel kracht gewenst voor Isabel en jullie allemaal om voor Isabel door te vechten. Een heel dikke knuffel en ik denk aan (en bid voor) jullie hoor.
Liefs! Ria.

Heleni van Til zei

Ach ach wat verdrietig toch. Maar wat een prachtig plekje heeft Daniel gekregen.
Fijn dat jullie het allemaal samen hebben gedaan.
Heel veel sterkte nog voor Isabel.

Ageeth Dorsman zei

Het kleine, dappere ventje heeft een prachtige rustplaats gekregen van zijn papa en mama, maar het verdriet moet immens groot zijn. Bloggen is soms meer dan gezellige verhaaltjes, en ik vind het heel moedig van je, dat je dit ook durft te delen. Wij leven enorm met jullie mee en ik wens met heel mijn hart, dat het goed mag gaan met het kleine meisje. Neem maar de tijd met elkaar, en bloggen is gewoon even helemaal niet belangrijk. Veel sterkte gewenst van Ageeth

Elza zei

Mooie plek voor Daniel en veel sterkte met alles. Voor Isabel heel veel goeds.

Mieke van Minnen-Kanis zei

Wietske, wat een verdriet. Heel veel sterkte toegewenst voor jullie en vooral je dochter en haar gezin. Neem de tijd voor jezelf en je dochter! liefs Mieke

Geke Vermeulen zei

wat een bijzonder plekje heeft Daniel gekregen. Heel veel sterkte en neem de tijd. Er zijn voor elkaar is veel belangrijker dan blogland.
groetjes
Geke

Hermie zei

Denk veel aan jullie. Dikke knuffel

Anoniem zei

Wat hebben jullie een bijzondere plek uitgezocht voor Daniel!
Dikke knuffel voor jullie, liefs patrice

Evelyne zei

Mooi rustplaatsje heeft Daniël gekregen, maar het blijft verdrietig.
Het zou niet mogen zo'n klein onschuldig hummeltje.
Heel veel sterkte en het is goed om er voor elkaar te zijn in zo'n moeilijke tijd.
Ik hoop dat het met Isabel goed blijft gaan.

Liefs, Evelyne

Bizzy Martine zei

Veel sterkte!!!!

Bed, breakfast en quilts zei

We denken aan jullie in deze nare tijden!

Aangenaam verpozen met Joke zei

Goed dat jullie hem met elkaar zo'n mooie rustplaats hebben gegeven. Heel veel sterkte om dit met elkaar te verwerken en er toch ook te zijn voor de kleine Isabel.
Het moet een heel dubbel gevoel zijn. Zorg eerst maar goed voor jullie zelf en de kinderen. Bloggen komt vanzelf wel weer.
Joke

Floor zei

Wat hebben jullie een prachtig plekje gevonden voor de lieve Daniël.
Heel vredig en mooi zo tussen de bomen.
Jullie zijn de hele week niet uit mijn gedachten geweest, leef echt met jullie mee.
Zo'n groot verdriet, het lijkt me zo moeilijk.
Fijn dat het met Isabel redelijk goed gaat, hopelijk gaat ze alsmaar vooruit en mag ze straks uit haar "glazen box".
Doe maar rustig aan, het bloggen en het atelier lopen niet weg.
Iedereen heeft er het volste begrip voor.
Veel sterkte gewenst en hopelijk ook genieten van Isabel.
Liefs,
Floor

Ineke Hulzebos zei

Lieve Wietske, ik ben net van 1 weekje weg terug en lees dat Daniël het niet heeft gehaald, wat een verdrietig nieuws. Bij deze mijn condoleances en veel sterkte voor jullie allen.

Dikke knuffel, Ineke

Adri Zondag zei

Zorg maar goed voor jezelf en jullie gezin als iemand dat niet kan begrijpen. Nou so wat gr. Adri

Annie Kingma.Bonnema zei

Samen zijn, elkaar tot steun zijn is nu het belangrijkste.
Bloggen en het atelier komen wel weer.
Heb veel aan jullie gedacht,en mee geleefd. Mag het met het kleine meisje goed gaan verder
Groetnis Annie

Handige Handjes zei

Met elkaar hebben jullie Daniël een waardig afscheid gegeven, een bijzondere plek...zo tussen de bomen die voor altijd over hem waken.
Mijn gedachten dwaalden ook naar jullie, de afgelopen dagen. Fijn om te lezen dat de kleine Isabel al ietsje ronder wordt. Ze heeft nog een lange weg te gaan.....en ik hoop dan ook dat ze mag opgroeien tot een gezond meisje.

Marja zei

Wat een verwarrende periode voor jullie allemaal, verdriet om Daniël, zorgen om de kleine Isabel en vreugde als het weer iets beter gaat met de kleine meid.
Heel veel sterkte met elkaar!

Groet,

Johanna Zweden zei

een nare periode, maar wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat met Isabel,
Heel veel strekte voor de hele familie
Groetjes uit Zweden

Rya, Rotterdam zei

We lezen niet alleen de "gezellige" verhaaltjes, ook de verdrietige berichten lezen we en we leven enorm met jullie mee. Hier brandt nog regelmatig een kaarsje voor de kleine Isabel en voor je hele familie.
Doe rustig aan en zorg goed voor elkaar.
Groet, ya, Rotterdam

Herma zei

Ik heb de afgelopen tijd zoeel aan jullie gedacht en aan de kleintjes. Intens verdrietig dat het kleine mannetje het niet heeft gered. Zal niet meevallen om hier mee om te gaan, maar met Zijn kracht gaat dit lukken. Hoop dat de kleine Isabel blijft knokken.
Groetjes Herma

Anoniem zei

Wat een mooi plekje heeft Daniël gekregen. Ik wens jullie nog heel veel sterkte de komende tijd. Hoop dat Isabel blijft knokken voor haar plekje op deze aarde.
Lieve groet,
Elise

susana zei

Daniël heeft een mooi plekje gekregen .
Veel sterkte en zorg goed voor elkaar,
Er brand een kaarsje voor kleine Isabel,
Lieve groet

sylvia zei

Niemand verwacht gezellige blogverhalen, hoor! Maar weet dat we allemaal intens met jullie meeleven. Daniel heeft een mooi plaatsje in jullie hart en jullie hart is waar hij ligt begraven.....
Veel sterkte voor Laurens, soms is het verrassend hoe kinderen met overlijden en ziekte omgaan. Het is een moeilijke tijd, papa en mama steeds weg en veel verdriet. Er is nog een lange weg te gaan, en ik hoop en bid jullie alle goeds toe voor kleine Isabel en jullie allemaal! Lieve groet, Sylvia

Annemarie zei

Wietske, wat is er afgelopen weken veel gebeurd in je leven. Bijzonder om te lezen hoe jullie maandag samen Daniël op Heidepol hebben gebracht. Ik kan me zo voorstellen dat enorm pijn doet om het verdriet te zien van je kinderen die afscheid moeten nemen van hun kindje en daarbij ook het verdriet te voelen van jezelf als oma. Ik wens je heel veel kracht toe! Pas goed op jezelf! Lieve groet, Annemarie

Saskia Smit zei

Wat kan het toch dubbel zijn allemaal. Sterkte.

betty prins zei

Voor jullie allen heel veel sterkte, mijn gedachten dwalen vaak af naar jullie en de kinderen. Gelukkig hebben jullie elkaar als steun en met veel liefde kom je zelfs deze moeilijke periode door, lieve groet.

quiltingmieke zei

piep, meid heel veel sterkte, en het allerbeste voor de kleine meid,
hoop dat jullie steun bij elkaar kunnen vinden,
vele troostknuffels Mieke