dinsdag 22 juni 2021

Zomer in Zeeland.....

 Eigenlijk zou ze vorige week woensdag komen, maar oh wat was het heet buiten. Ze kon de moed niet opbrengen om in de auto te stappen.

Afgelopen zaterdag was het gelukkig een stuk afgekoeld en dus kwam Joke om 10 uur met een tas vol moois vanuit Zeeland.

"De Sterre": 

ontwerp van Mandy in prachtige kleuren en ze heeft hem ook zelf doorgequilt.


"A Curious Journey": 

ontwerp van Susan Smith. Ze doet mee met de Bom via onze winkel


en ze is helemaal "bij"


We zijn nu bijna aan het eind gekomen. Binnenkort het laatste deel en dan gaan we weer iets nieuws bedenken.


"Growing Wild" 

van Sarah Fielke. 

Daar doet ze ook aan mee met heel veel plezier. Niks moeilijks aan zegt ze. Ik ben verbaasd want deze quilt is echt niet de makkelijkste. Een hele uitdaging.


Henny, ook één van onze vaste deelnemers in het land zette haar werk op FB. Zeer de moeite waard om het aan jullie te laten zien.


En Roos showt de schitterende "Happy Days" ook van Sarah Fielke. Ze maakte hem voor haar dochter.


Via de App groep blijf ik op de hoogte van de groep die met de Jules bezig is, en terwijl zij druk zijn met het 2e deel


pak ik alvast het 4e in. 


Je kunt het maar klaar hebben liggen. 


Mandy met 

"de tegeltjes van Caïro." 

Zo ontzettend knap. Ze heeft de top af voor de Summerschool op zondag 8 augustus.
Keihard heeft ze gewerkt, iedere minuut besteedde ze er aan omdat ze hem persé af wil hebben voor die bijzondere feestelijke dag waarop we met een behoorlijk aantal deelnemers bij elkaar komen. Ook de 2e dag, 26 september, zit bijna vol.

Mocht je nog mee willen doen? Wacht niet...... maar mail ons.


Terug naar "normaal". We aten weer in ons vertrouwde restaurant. Weliswaar tussen de "kuchschermen" maar het was genieten geblazen. Eigenlijk ook best heerlijk, je eigen kamertje waar je lekker samen zit.


Morgen om 10 uur gaan we weer open en er is een eerste Bee boven in ons mooie nieuwe cursuslokaal omdat we met z'n vijven zijn.

Nog een enkele aanpassing deden we gisteren: nog 2 extra stoelen er bij en het kleed weggehaald omdat de stoelen niet echt lekker schuiven anders.....

Gezellige kussentjes met grote strikken. Ik houd er van.en omdat ik geen zin heb om deze zomer voortdurend verse bloemen in huis te halen, kochten we een romantisch bloemstuk in het rose.

Er zit een haakje aan en laat daar nou precies het lieve engeltje passen dat ik ooit cadeau kreeg van Rian. Zij werkt met wol en maakt er de prachtigste dingen van.


Het wordt een gezellig weekje met behoorlijk wat aanloop. Donderdag beginnen we aan de ronde blokken om 1 uur en je kunt nog meedoen. Laat je informeren via de mail en sluit je aan. Er is nog plek.


Vrijdagmiddag komt Marina. Ze brengt de "Growing Wild" mee, gemaakt door Mandy. Deze beauty blijft een poosje bij ons in de winkel. Ze biedt de mogelijkheid om met je te overleggen over het doorquilten van je top als je daar behoefte aan hebt.

Laat het haar weten of ons als je belangstelling hebt en we regelen het.Zaterdag komt Françoise voor het eerst na lange tijd met een klein groepje "quilten op de naaimachine". 

Deze groepjes houden we expres erg klein omdat we niet van deelnemers kunnen verwachten dat ze met de naaimachine naar boven gaan. Er staat immers in de keuken ook een ruime tafel, dus mogelijkheden genoeg.

Gisteren was het 21 juni en onderstaand gedicht spreekt me zeer aan.

De langste dag al weer.......


En omdat we steeds meer mogen na deze Coronatijd willen we jullie de komende

 2 weken 

graag weer ontmoeten in onze winkel.

Dit houdt in: 

10% korting op alles wat in de winkel aanwezig is, ook op boeken, patronen en notions!!!! deze aanbieding geldt alleen als je onze winkel bezoekt.

Uiteraard geldt de korting niet voor lessen en workshops.

Wij zijn gewoon geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Fijne dag

groetjes

Wietske