zondag 13 juni 2021

in afwachting van......

 Zat ik vanmorgen al voor half 8 buiten.....

Heerlijk de laatste hand aan een nieuw cirkeltje. Stoffen van Tilda en William Morris. Eindeloos kun je er mee combineren en hoewel ik ook erg van felle stoffen houd, is dit ook weer zo leuk om mee te werken.


Vanmiddag de opening van de studio van de kinderen en omdat er best wel veel bezoek komt hebben we gisteren besloten om de fietsenschuur te gaan gebruiken.

Flink de stofzuiger er door en direct maar versierd en een beetje gezellig gemaakt. Zoveel mensen in de winkel en in de studio is niet echt prettig en hier kunnen vooral de kinderen naar hartelust spelen.


Voor het eerst was het de hele week echt lekker druk in de winkel. Vakantiegangers op de campings die weer naar de stad kwamen en vroegen waar het leukste restaurantje is. Bossche bollen die weer gekocht worden en we lazen dat binnenkort de boten weer gaan varen op de Binnendieze.
Wederhelften bleven geduldig buiten op de bank wachten tot de dames voldoende ingeslagen hadden. Kortom, er wordt ook weer gereisd gelukkig.

Inmiddels zijn wij ook beiden gevaccineerd. Herman mocht eerst, ik een paar dagen later maar op goed geluk besloot ik mee te gaan en konden we er samen van genieten dat we de 2e prik tegelijk konden ontvangen.
We waren er de hele dag behoorlijk gelukkig van......

Cisca komt ook van ver. Ze is met de Jules begonnen en is trots op haar eerste deel. 


Sommige onderdelen zijn opgevuld en het is een leuk gezicht.


Cisca had haar mams meegenomen en ook zij heeft naar hartelust stofjes ingekocht. Ze redde zich prima bij de garens. Haar vader is vroeger kleermaker geweest en hij gebruikte dezelfde bakken met klossen, al zullen de garens van vroeger niet die van tegenwoordig zijn. Voor haar niks nieuws onder de zon dus en volledig geroutineerd zocht ze zelf de klossen uit.


Een heerlijke week en eerlijk is eerlijk: Natuurlijk snappen we heel goed dat een aantal klanten nog niet goed durft te reizen maar het is natuurlijk toch het fijnst als mensen gezellig in de winkel komen.

Koffie, thee en een schone WC, het is er allemaal....

En de post is ook gewillig en opsturen geen enkel probleem.

De lessen en workshops lopen vol. Onder de kopjes Projecten en lessen vind je alle info en houden we bij hoeveel plekjes er nog open zijn. 

Lees het op je gemak door en als je vragen hebt? mail me dan: wietske.meinders@hotmail.com


Fijne  zonnige dag

groetjes

Wietske