woensdag 12 juni 2013

volle dag


Gisteren begon ik mijn rondje-langs-mijn-juffen om 10 uur in Vught.

Het was er volle bak vandaag we waren met z'n zevenen. Makkelijk als jouw juf jouw blog leest want ik had aangekondigd dat ik graag wilde paper piecen op de naaimachine en die stond dus al klaar. Francoise werkt met patroonpapier, en eigenlijk is het zo simpel. Nou ja, zolang er geen al te moeilijke motieven gebruikt worden natuurlijk, want ik geloof niet dat deze methode mij echt op het lijf geschreven is.

deze kleuren komen
in de rand

ik doe het voor.......

en dit doe ik ook nog voor.....

en dit ook nog even.....
 En nu moet je het zelf doen, dan praat ik de overbuurvrouw bij. Concentreer jij je nou maar eens op je werk, want je kletst best wel veel.

Nou, jullie snappen natuurlijk al waar ik mijn energie kwijt moet hè?


Een paar weken geleden liet ik jullie een paar blokken van deze top zien, ik ben even niet geweest en nu? De hele top af. En zo mooi!!!!


Ook deze wordt bijzonder fraai

eerst patchen,
dan appliceren

Tussen de middag ben ik naar Helmond gereden, want ik wilde Marleen natuurlijk ook even bijpraten over de vorderingen van de winkel.

Daar hadden we ook ruim de tijd voor, totdat de cursisten kwamen, en ook hier volle bak.

een van de cursisten
kwam er even niet uit

en dus hebben we met
z'n allen advies gegeven

Mystery van Marleen,
hij zit in elkaarzomaar een klein
grapje onderin

Vanmiddag is het feest in Den Bosch. Het heeft Zijne Majesteit de koning en Hare Majesteit de koningin behaagt om onze stad te bezoeken. Ik ga zeker even kijken want ze komen bijna door onze straat. Eens kijken of ik een paar mooie foto's voor jullie kan maken.

alles is al bijna

in gereedheid

Gisteravond laat kreeg ik nog de groeten vanuit Terschelling van Cissy. Zij is daar op vakantie voor o.a. het Oerol festival.groetjes

Wietske