maandag 17 juni 2013

Belofte maakt schuld

Gisteren beloofde zusje dat ze direct wilde gaan beginnen met het eerste lapje van de Dear Jane, en ze heeft woord gehouden.Ze vroeg mij alleen wel of ik aan jullie wilde vragen hoe jullie al die kleine malletjes bewaren.

Een paar weken geleden zat ik een weekje in Frankrijk en daar ontmoette ik Anita. Zij woont sinds kort in Frankrijk en ze was een dagje op bezoek bij Monica en Guus.

Zij had de Jules (voor haar de Sjors) bij zich en daar was ik helemaal weg van. Niet alleen omdat ze hem had verkleind tot 75%, maar ook omdat de kleuren lichter waren waardoor hij een hele frisse uitstraling heeft.Zo'n anderhalf jaar geleden ben ik ook begonnen met de Jules en ik heb nu 10 maanden af, waarvan dit er eentje is


En zusje vorige week ook een deel heeft gemaakt


Ik heb besloten om de delen op ware grootte niet tot een geheel te maken maar allemaal apart af te werken zodat ik straks mooie paneeltjes heb in de etalage..

Gisteren ben ik begonnen met het eerste deel in verkleinde vorm en met zelf geselecteerde kleurenVandaag zal ik een heel eind komen temeer omdat ik afgelopen zaterdag bij de Quilthoeve deze prachtige stofjes heb uitgezocht. Samen met de donkere kleuren die ik al heb zal dit een prachtig geheel gaan vormen.


Misschien kan ik jullie morgen al iets laten zien.

Heerlijk naar buiten vandaag!

Fijne dag

groetjes

Wietske