maandag 24 juni 2013

Mijn mannen in MaastrichtNou ja, hoe gelukkig kunnen een opa en oma zijn als ze in een en dezelfde week al hun kleinkinderen zien.

Zagen we Fedde de afgelopen dinsdag uitgebreid, nu was het gistermiddag de beurt aan Laurens en Valentijn.

En ik had natuurlijk een missie

Ik zou immers de knieën van Laurens gaan bekijken.

Nou?

Ik heb ze niet gezien. want het was

AL LANG WEER OVER, OMA!!!!

de schoenen zijn schoon
geschuurd
met jif

Kom op jongens, help eens
even mee opruimen want we
vertrekken zo

We hadden afgesproken een hapje te gaan eten in de stad, ditmaal was cafe Sjiek aan de beurt, een heel gezellig eetcafeetje waar je met meerdere, voor elkaar vreemde, personen aan een tafel zit, en waar het goed toeven is voor een niet al te hoge prijs.

En terwijl middelste
de meter van geld voorziet

zet opa de buggy in
elkaar. Foei, waar is de tijd
gebleven dat die dingen met 1 druk
op de knop opengingen.

En oma? Wat doet zij toch altijd als iedereen het zo druk heeft?

 Zij verkent de
omgeving.


Persoonlijk vind ik het logo en de sfeer van dit eetcafeetje heel bijzonder en relaxed. Geen gehaast, rustig op je beurt wachten, je verzint maar iets om je tijd door te brengen


Wij hadden gelukkig genoeg afleidingsmateriaal bij ons, want wachten is voor kleine jongens van 2 en 6 jaar toch altijd een beetje een probleem.Het was heerlijk en bijzonder gezellig.

Maar jullie zijn natuurlijk wel heel benieuwd wat ik allemaal gedaan heb het afgelopen weekend. We hadden verder geen afspraken dus ik kon productie draaien, heerlijk.

De smalle rand is af
maar moet nog wel
in elkaar

de engel van de Jules
is af

let voor de
aardigheid

op het verschil!!!

Deze Jules heb ik ruim een jaar geleden gemaakt, eigenlijk mijn allereerste werkstuk waar ik mee begonnen ben. Ik wist eigenlijk helemaal niet hoe het allemaal moest, en deed maar wat. In die tijd deed ik alles met flisofix.

de volgende rand
van Fabric Wonderland

is gesneden en
ligt klaar, 8 moet
ik doen

nog snel even het
eerste blok gedaan

en de flying geese er
aan


Ook hier bij ons breekt een rustige periode aan, cursussen stoppen, kinderen gaan op vakantie, ik neem deze week afscheid van mijn vrijwilligerswerk. Kortom het wordt hier in huis wat stilletjes (:)  en dus zal er ook niet zoveel te vertellen zijn.

Mijn lief en ik genieten altijd enorm van deze tijd, hij werkt gewoon door want iemand zal het fort daar in het Eindhovense toch moeten houden.

Maar lege werkplekken, geen files en geen vergaderingen brengt ook met zich mee dat het niet zo erg is om af en toe eens iets voor jezelf te doen, in dit geval voor de winkel natuurlijk. Achter de schermen zijn we natuurlijk al druk bezig, maar voorlopig zit er nog geen echte druk op de ketel.

Middelste vroeg ons gisteren wat voor sfeer wij graag in de winkel 
"zouden willen hebben."


Nou, als het zoiets zou kunnen worden met overal heel veel quilts, zou ik heel gelukkig zijn.

Jullie zullen het dus even zonder hele-regelmatige-bijna-iedere-dag- blogjes moeten doen, maar ik meld me uiteraard als ik iets leuks te vertellen heb.

Fijne dag en een prettige hopelijk mooie zomertijd gewenst

groetjes

Wietske