vrijdag 14 juni 2013

In aanloop naar......


Werd ik vanmiddag bij Marleen toch ineens aangenaam verrast bij het zien van dit:


Ik dacht dat ik morgen naar de Dear Jane's ging kijken in Naaldwijk en nou kom ik er hier zomaar eentje in het wild tegen.

Marleen sluit het seizoen altijd af in juni met een uitnodiging voor alle cursisten om een drankje te komen drinken, een hapje te eten en vooral om elkaar te ontmoeten.
Ik vind dit initiatief ontzettend leuk en ik ben niet de enige want het zat vol zowel in de kamer als in de tuin.En dan vraagt Marleen altijd aan een paar cursisten of ze iets willen laten zien. Deze dame maakt een top van vierkantjes. Ik heb dat ook eens gedaan met de workshop "water color" in Deventer. Vanmiddag ging het net even anders, maar het principe was het zelfde.


en na een uurtje heb je dit resultaat.


En uiteindelijk zou een quilt
 er zo uitzien als hij helemaal klaar is


Het was erg gezellig met genoeg te eten en te drinken, veel gezelligheid en heel veel wensen voor een goede zomer met mooi weer.

 workshop hartjes maken.


De gastvrouw

De tuin van Marleen is uitermate geschikt voor dit soort leuke bijeenkomsten, als het weer nu ook op 8 september maar meezit want dan begint ze het seizoen met een tentoonstelling.

Maar daarover later meerMarleen, ontzettend bedankt voor het afgelopen seizoen. Het was gezellig en inspirerend om steeds weer in Helmond te zijn. 

We gaan na de zomerstop weer vrolijk verder en wie weet wat de komende tijd ons voor goeds samen gaat brengen.


Morgen ben ik de hele dag met zusje in Naaldwijk om al die prachtige Dear Janes te bekijken, de verhalen te horen en om de makers van al dit moois te ontmoeten.

Afgelopen week vroeg Juud of ik mijn Dear Jane ook meenam, maar helaas die heb ik niet. Ik neem my dear sister mee.

Ik heb na het weekend vast wel iets te vertellen.........


groetjes

Wietske