woensdag 5 juni 2013

Nou, nouTjonge jonge wat hebben jullie massaal gelezen en gereageerd gisteren. Ik ben er behoorlijk beduusd van........

ruim 1000 bezoekers in een dag, een volger erbij zodat de stand nu op 100 staat.

Ontzettend leuk!


Maar we gaan nu eerst weer over tot de orde van de dag. Ik heb gisteren heel voorzichtig mijn eerste steekjes weer gezet en dat voelde goed.


Komende vrijdag komt het nieuwe deel van de Sweet Hearts en ik vind dat ik toch minstens bij moet zijn met 1 baan. Nu de andere 3 nog, maar dat gaat helemaal goed komen.


Mochten jullie willen vergelijken voor wat de kleuren betreft moet je even kijken bij Annemarie, zij heeft de baan  nu toevallig ook op haar blog staan en hij is ontzettend mooi geworden!!


Tja, mijn dagboek
Ik lag toch wel een weekje achter, maar ook dat is weer ingehaald gisteren.


Afgelopen week kreeg ik een hele mooie kaart van Hanneke met daarin 2 hartjes. Ze vroeg of ik ze misschien kon gebruiken voor mijn dagboek.

Nou Hanneke, je ziet het, het is gelukt.


Afgelopen woensdag stond ook zomaar Cissy op de stoep. Ik ken haar van de cursussen van Marleen en ze kwam dit cadeautje brengen. Ik heb er een mooie bestemming voor gevonden, en kant is echt mijn ding. Cissy heeft overigens het nieuwe museum bezocht hier in de stad, en het is een echte aanrader. Het museum is trouwens 3 minuten lopen van ons huis.

De quiltwinkel komt aan de Sint Jorisstraat, een zijstraat van de Vughterstraat.
Hartje centrum dus...... 

Het huisnummer weet ik nog niet, dat wordt later bepaald.


Zusje was hier vorige week en ze wilde wel eens een deel proberen te maken van de Jules. Er moest dus even gekopieerd worden bij de buurtsuper. Er liggen nog een aantal pakketjes klaar om gemaakt te worden, 9 maanden heb ik af, zusje doet de 11e.


Ik heb besloten om van de Jules alle delen los af te werken en er geen geheel van te maken. Straks krijg ik een vrij kleine etalage (de rest van de winkel en de cursusruimte wordt wel groot hoor, ik krijg zo'n slordige 100 m2), en daar kunnen de paneeltjes dan mooi afgewisseld ingehangen worden.

Daarbij komt dat ik in Frankrijk de Jules in kleiner formaat gezien heb, en zusje heeft aangeboden om het patroon te gaan verkleinen naar 75%.

Dus ooit........

Heerlijk, vandaag naar buiten.

Eindelijk de warmte waar we zo naar verlangen.

groetjes
Wietske