donderdag 2 mei 2013

Vakantietijd


Deze tijd biedt ook vele gezellige momenten als je geen vakantie hebt, maar als je gewoon thuis bent en niet (meer) aan het werk hoeft of kunt.

Gisteren kwam Mandy een dagje bij mij op bezoek om te quilten, te kletsen, koffie te drinken, buiten te zitten, de stad in te gaan, om te lunchen, enz. enz.

Zij heeft deze week vakantie en dus was er een moment over om den Bosch te bezoeken. Ik ken Mandy overigens van de cursussen bij Francoise. Ze is ook bezig met de Sweet Hearts en ze ligt ver voor op het schema van de hartjesquilt.Mijn eerste blokje van het dagboek is dus al weer gevuld, de maand mei kan niet beter begonnen worden met zo'n mooi hartje door haar gemaakt. en aan mij cadeau gedaan.

 Gisteravond heb ik hem er nog aangezet.


Mandy wilde voor de lunch eerst graag op schoenenjacht. Ze heeft binnenkort een aantal verplichtingen waarbij een paar mooi gekleurde schoenen ontzettend noodzakelijk zijn.

Nou, je kunt wel zien wat de mode deze zomer is:

kleurig, heel erg kleurig!

kijken jullie ook even naar mijn voeten?

geslaagd dus!! Allebei

We konden de hele middag buiten zitten en hieperdepiep!! Mandy bood aan om mij te helpen met het middenstuk van mijn Sweet Hearts. Vorige week heb ik besloten om helemaal opnieuw te beginnen met nieuwe stoffen en een andere techniek, en dat vraagt hier en daar nog wel even om een ervaren hand en advies.

Het voorwerk had ik

natuurlijk allemaal zelf al
gedaan

Kijk eens, zo gaat het dus worden


Ach, en Mandy's hartjes??? Die bleven in de doos. Maar ze lag toch ver voor op schema, dus dat was geen probleem.

Ik zei het al, vakantie is leuk voor iedereen. Vanmiddag komt middelste gezellig naar den Bosch toe. Ook zij is deze week vrij en neemt het er even van. Ze komt zonder kindjes. Laurens en Valentijn blijven thuis met hun pappa.

Nu eerst snel onder de douche, straks vertrek ik naar Helmond voor  een ochtendje gezelligheid bij Marleen. 

Weer een voordeel van deze meivakantie: vermoedelijk zal ik er file vrij heen kunnen rijden.

Ohhhhh bleef het maar altijd vakantie!!!!!!!

Fijne dag

groetjes

Wietske