donderdag 2 februari 2023

We hebben er lang naar uitgekeken

 "The secret Garden" 

van Sarah Fielke. 

De start van dit mooie project was afgelopen disdag en ik moest mijn nieuwsgierigheid bedwingen tot na het ontbijt.

Maar dan wacht ik ook niet langer en na enig uitproberen is het geregeld en zit ik in de "les"

Kijk, en dat vind ik nou het unieke van de BoM's van Sarah. Ze neemt je gedurende het hele jaar aan de hand mee door de lesstof, mogelijkheden en onmogelijkheden worden besproken en ze werkt mee, zodat het zelfs voor de beginner goed te doen is.


De 2 eerste blokken worden deze maand gemaakt. Wij gaan het in twee kleuren doen met de twee groepen: een behoorlijk grote groep die de keus heeft gemaakt voor de klassieke stofjes en een paar voor de moderne en heldere kleuren ongeveer in de sfeer zoals Sarah die gebruikt.


De eerste maanden maken we steeds 2 blokken: één patchblok en één applicatie. Voor ons breekt er nu even een hele drukke week aan. We maken beschrijvingen, stofkaarten, sorteren de juiste stoffen en zorgen er voor dat alles over 2 weken klaar ligt voor alle deelnemers.

Op 18 februari leveren wij dan het eerste deel en hopen we dat er een groepje komt om het pakketje op te halen, zodat we eventueel nog uitleg kunnen geven en om elkaar te ontmoeten en te inspireren.
En wie niet kan komen of wie te ver weg woont? We sturen het dezelfde middag nog op.

We hebben er ongelooflijk veel zin in, het wordt vast en zeker een succes, en natuurlijk zal ik regelmatig foto's plaatsen op het blog.

Heel veel plezier voor iedereen die met ons meedoet en voor iedereen die rechtstreeks met Sarah meedoen want ik weet inmiddels dat ook die groep behoorlijk groot is.


Het was druk en erg gezellig gisteren bij de Bee. Als vanouds en sommigen hadden elkaar al een poos niet gezien.


Ada is met de huisjes bezig om alles in elkaar te zetten.


Mieke heeft haar top-in wording mee waar ze vaak aan werkt in de vakantie's "The Burnt" van Angelique wordt echt prachtig. 

Angelique was een hele poos druk met werk en opleiding maar nu heeft ze de weg naar de winkel weer gevonden.


Nog even van dichtbij bewonderen.


"De tegeltjes van Caïro", ontwerp van Mandy en Maria is er volop mee bezig. Ze zoekt wel vast de rand uit zodat ze weer verder kan.


En dan "Round the garden" van Wendy Williams.  Marthy is er net mee gestart en ze heeft er ontzettend veel plezier in.


Klanten en vriendinnen, het liep de hele dag maar een beetje door en oh wat is het gezellig zo'n dagje.

Morgen en overmorgen zijn we weer open tussen 10.00 en 16.00 uur en zaterdag is Françoise er weer met nieuwe deelnemers.

Fijne dag

groetjes

Wietske