zaterdag 1 oktober 2022

Alle jaargetijden......

 

We merken het wel vaker de afgelopen jaren. Het loopt soms allemaal maar wat door elkaar. Officieel is het nu herfst en als ik nu naar buiten kijk dan is het dat ook echt. Sinds kort volg ik op Instagram de plaatjes van Fiep Westendorp en oh wat geniet ik daarvan.

Een echte herfst afbeelding is het, maar als ik de weersvoorspelling mag geloven wordt het in de loop van de week weer zomer. Rond de 20 graden..... we wachten het maar af.


In de winkel zijn wij meer met de winter en de kerst bezig. Een paar dagen geleden kwam Marthy haar bijna - af - quiltje laten zien. Helemaal zelf ontworpen en eerlijk is eerlijk: menig ontwerpster zal haar dit niet na doen!

De rand leerde ze tijdens een workshop van Janine Alers en het resultaat mag er zijn.


Kleine details, een mooi afgewerkte top. Ze maakt het nu verder af en denkt al weer aan een nieuw project.


Het was gezellig gisteren. 

Bekenden en "eerste nieuwe bezoekers" wisselden elkaar af. Deel 4 van "Friends for Christmas" van Lynette Anderson is gisteren verstuurd en dus kan iedereen weer verder met deze leuke quilt.


6 delen zijn het en dus kan het voor de kerst af zijn als je flink doorwerkt. Margreet komt haar pakketje meestal halen en ze blijft gezellig thee drinken en bijpraten. Ze is helemaal bij dus het gaat vast lukken om het op tijd af te hebben.


We proberen altijd om zoveel mogelijk kerststoffen in de pakketjes te stoppen.
 

en volgens mij slagen we er aardig in.


Terah kwam langs met de blokken van de Challenge. Ze gaat echt als een speer.


de mooiste blokken passeren de revue


en ook hier blijkt maar weer dat je niet echt bang hoeft te zijn dat kleuren  en motieven niet combineren. Het kan allemaal.......


En dan blije gezichten. 

Na lang wachten eindelijk de stoffen binnen waar we al een poosje op wachtten.
En hoe leuk is het om uit te pakken met een enthousiaste klant er bij. We hebben een hoop plezier en natuurlijk gaan er de nodige stofjes mee naar huis.


Prachtige rustige stoffen


kleine printjes in mooie kleuren

 
en de langverwachte allernieuwste stoffen van Lynette Anderson.


Gelukkig op tijd want het eerste deel van het Mysterie van Lynette is net binnen. Ook voor ons een verrassing wat er iedere maand komt, alleen maken wij er een Bom van. We gaan er in januari mee beginnen en wat zullen de nieuwe stoffen van pas komen.


Stoffen zoeken, stofkaarten maken en een goeie beschrijving ..... Herman heeft even tijd nodig om het allemaal goed op orde te krijgen.


Heb je zin om mee te doen? Meld je aan via de mail en we weten zeker dat je veel plezier gaat krijgen met dit splinternieuwe project.

Vandaag zijn we tot 16.00 uur open, daarna begint ook ons weekend weer.

groetjes

Wietske