zondag 22 mei 2022

Even een snipppermiddag...

 Wat als er twee agenda's in drukke levens in elkaar gevoegd moeten worden om elkaar te ontmoeten?

2 zusjes die elkaar graag willen zien, 2 verjaardagen en beiden een druk leven met veel verplichtingen. Valentijn werd de afgelopen week 11 en Laurens wordt de komende week 15.

De zaterdag is dan de meest geschikte dag om richting Maastricht te rijden. En och, deze moeder schikt zich graag, al helemaal als Herman aangeeft om toch vooral mee te gaan. Hij redt zich prima voor een middagje en met onze telefoons zijn de lijntjes kort.

Druk op de weg, zelfs op zaterdag staan we even in de file, maar we hebben genoeg te bepraten mijn jongste kind en ik. Isabel en Suze vermaken zich achterin de auto. Ze worden echt groot nu.


Valentijn heeft zijn eigen traktatie gemaakt. Het moest iets met chocola worden en dat is goed gelukt.


We konden heerlijk buiten zitten. In Maastricht is het toch nog weer een graadje warmer dan bij ons, net behaaglijk genoeg om te genieten van de tuin.


We gaan met de kinderen naar de speeltuin dicht bij huis waar ze zich een uurtje prima vermaken.


Vooral Suze heeft het naar haar zin. "kijk eens oma wat ik al kan......"

Echt genieten.


Heerlijk een moeder-dochter moment. 

We bellen elkaar vrijwel iedere dag maar elkaar echt zien is toch wel het allerfijnst.

We boffen maar met onze kinderen!!!!


Een gezellige maaltijd buiten voordat we weer terug rijden naar huis. Dit keer ga ik achterin zitten bij Suze want ze mag niet in slaap vallen. En dus kijken we samen op mijn telefoon naar de Teletubbies en zingen we alle liedjes uit Sesamstraat.

Het is gelukt. Ik heb haar wakker kunnen houden. 3 jaar is een lastige leeftijd met slapen. Ze is soms overdag best moe maar als ze slaapt is het 's avonds groot feest en daar hebben de ouders weinig zin in.


Nog één week zijn we open, daarna zijn we een week dicht. En dus worden de lopende projecten alvast gesneden en ingepakt.


De nieuwe Bom van Lynette Anderson voor de kerst ligt ook al klaar om ingepakt te worden. Daar starten we de volgende maand mee.


De stoffen voor de volgende "Challenge-maand" zijn ook al weer uitgezocht en kunnen ingepakt worden.
 

We zijn dus komende woensdag, vrijdag en zaterdag op de normale uren open en daarna zijn we gesloten van 

1 t/m 7 juni.

Woensdag is er een Bee en je kunt nog aanschuiven. 

Hebben we plannen? We weten het nog niet. De laatste tijd keken we maar niet te ver vooruit omdat Saar zoveel zorg nodig had. Nu dat niet meer hoeft hebben we onze handen vrij.

We zien wel hoe het loopt.


Fijne dag

groetjes

Wietske