dinsdag 3 mei 2022

Eigenlijk.....

 Is dit het tijdstip waarop wij normaal gesproken de meisjes ophalen van de crèche en school. Maar in deze vakantie loopt alles een beetje anders en dat vinden wij helemaal niet erg. We passen soms wat extra op zodat er bij de ouders wat klussen afgemaakt kunnen worden, en we passen een avond op zodat ze er samen even op uit kunnen trekken.


En vanmorgen kwam Isabel ons helpen. Ze wordt zo groot, en helpt ons graag. Plantjes kopen in het tuincentrum waarbij ze moet lachen om onze kleine bagageruimte. Opa doet het vaker hoor, beetje passen en meten en alles gaat mee. Nog een kleine aanvulling bij al het moois dat er al staat.....Een cadeautje voor haarzelf en haar zusje. Een mooie plant voor moederdag voor haar mama...


Tenslotte wordt hulp erg gewaardeerd en samen met opa vormt ze een hecht team!


En nu maar hopen dat de koude wind een beetje weg blijft.Eergisteren waren de meisjes vanaf de middag bij ons en we hadden een vol programma. Eerst naar een speelboederij

 
Daarna een prachtig wandelgebied verkennen. Ik denk dat Isabel een beetje moe was. Tenslotte kun je de bloemen voor mama ook zittend plukken.


O wee als het stokje van Suze verdwijnt in het muizenhol of ik weet niet wat voor beest er woont. Er viel wat uit te leggen en als ik haar verzeker dat het diertje daarbinnen superblij is met het stokje en wij weer een nieuwe gaan zoeken is het leed gauw geleden.

Pannenkoeken en het grote bad waar je samen in kunt vormden het slot van een heerlijke zondag. Heerlijke meiden, één groot feest.


Gisteren trokken we er samen op uit. Breda stond in de agenda. We waren het haast een beetje vergeten. Maandag is tenslotte best een beetje een vreemde dag voor een concert.

Maar wat was het genieten na een heerlijke zit op het enorme terras in de binnenstad in het zonnetje.

In de Grote Kerk: het Nederlands  "Zwanenzang" Een bijzonder concert in een bijzondere tijd. Gezongen door het Nederlands Bach Consort.


Prachtige stemmen zingen ook nog eens achtstemmig, 


En het gesproken woord door Amara van de Elst. Ze had dezelfde performance als vorig jaar op de Dam op 4 mei: "wat de stilte ons zegt"......


Vanavond zingen ze in Amsterdam,  morgen nog in Zwolle....

We konden maar moeilijk loskomen van dit moois. 

Er kwamen weer mooie foto's binnen van de deelnemers van de "Droomborduurtjes"


Zo mooi en zo verschillend


Ze hebben er lol in, de groep deelt veel met elkaar.


Vanmorgen de foto van 3 jaar geleden op FB. Ik ben nog steeds superblij met de kleine Dear Jane blokjes. toen had ik alleen nog maar losse blokjes, inmiddels zit er al heel wat in elkaar en zijn de punten bijna af.


Wij zijn morgen weer open en heten je graag welkom. Misschien een leuk idee om een bon cadeau te doen voor moederdag? Wij pakken het extra feestelijk in.

Uiteraard zijn we vrijdag en zaterdag ook open.
groetjes

Wietske