zondag 24 april 2022

Blijkbaar.....

 Was 1952 een bijzonder jaar. 

Niet alleen was het het geboortejaar van Herman, maar er gebeurde veel meer  en dat stond op de kaart beschreven die hij gisteren kreeg.

Heel origineel


Evenals de kaart waar de vele vele maanden, dagen, uren, minuten en seconden aangegeven staan.
Heel bijzonder 

Ook de Donald Duck bestaat 70 jaar en dat dit weekblad nog heel erg actueel is....


Wij gaven Isabel voor haar verjaardag een abonnement en dit is het beeld als het blad iedere donderdag op de mat rolt en Isabel uit school komt.

Tas aan de kant, jas nog aan, glas water onder handbereik en lezen maar. Ze is er dol op.


We hebben het gisteren samen gevierd in ons gezellige restaurant


En met het prachtige boeket bloemen van de kinderen


en het lieve fotoalbum, dat we met Pasen kregen, sluiten we deze feestweek af en gaan we vanmiddag lekker een eindje fietsen.


Gisteren was er weer een les voor de beginners onder leiding van Patricia. Het crazy hart in het midden was aan de beurt

En het doorquilten vraagt nog wel enige aandacht


 Hoe gebruik je nou precies al die hulpstukken en hoe belast je je handen en polsen zo weinig mogelijk?

Oefenen-oefenen......


Woensdag was de aftrap van ons nieuwe project: De Droomborduurtjes.


Weinig deelnemers die langskwamen om het pakketje op te halen maar we hadden er op gerekend. De meesten wonen erg verspreid over het land en dan is een lange rit naar Den Bosch vaak geen optie.

Alle pakketjes zijn inmiddels verzonden 


Ook Anke doet mee. Ze is fan van borduren en stitchen en haar mams kwam gezellig mee. Gelukkig hebben we de app-groep dus we houden elkaar wel voldoende op de hoogte.


De Challenge 2016: Ik ben het gewend van mijzelf. De eeuwige twijfel met welke kleur ik hem nu wil gaan maken. Wordt het blauw-beige- bruin of rood-oranje-roze?
Ik kijk wel hoe het loopt. Beide combinaties zijn ontzettend leuk en ik voel totaal geen druk om "bij" te zijn met de blokken op datum.


De kinderen vliegen de komende week uit, tenminste 2 stellen. Het ene gezin vliegt naar Ibiza, het andere naar Zuid Frankrijk.

Isabel en Suze blijven deze week thuis, zij plannen een reis naar Schotland deze zomer. De ouders zijn wel vrij maar er moet geschilderd worden na de verbouwing van afgelopen jaar.

Natuurlijk trekken ze er op uit met de meisjes. Gisteren en heerlijke wandeling met verrekijker om een en ander zo educatief mogelijk te laten verlopen.
Suze vond het belangrijk om eens te weten te komen hoe paardenpoep er van dichtbij uit ziet......


Een lang weekend dit keer. Woensdag zijn we gesloten vanwege koningsdag. Vrijdag en zaterdag zijn we weer open op de normale tijden.


Fijne dagen

en tot gauw

groetjes

Wietske