donderdag 6 januari 2022

En achter de schermen.....


 werken wij gewoon door. 

We beantwoorden de mails, ontvangen soms klanten die iets komen ophalen, sturen pakketjes op en bereiden ons voor op de 3 leuke nieuwe Bom's die we dit jaar willen organiseren.

Met de eerste zijn we al volop bezig. Deze start in februari en de stoffen van het eerste deel zijn al uitgezocht en gesneden.


We blijven zo dicht mogelijk bij het originele patroon van Hannie. Binnenkort komt het quiltje onze kant op en zal het een poosje bij ons blijven.

Je kunt je nog aanmelden, de groep zit bijna vol. Alle info vind je onder het tabje Projecten. Aan de rechterkant op het blog zie je de foto's van alle projecten en lessen. Deze site is helemaal bijgewerkt en als je op één van de icoontjes klikt kom je vanzelf op de goeie plek terecht.


De Droomborduurtjes van Kristel Salgarollo. 

De patronen zijn inmiddels onderweg naar ons, we kunnen ze ieder moment verwachten.
Ook de details van deze leuke quilt vind je onder Projecten.


Het is een ontzettend leuk project waarbij je je kunt uitleven in de log-cabin en de lieve borduurtjes.


En dan dit leuke quiltje, ontwerp van Lynette Anderson. 

De patronen kwamen gisteren al binnen maar we beginnen in juni.Dus geen Christmas in July, maar in June. 

Als je een beetje doorwerkt kun je het dus in december voor de kerst af hebben. Het zijn echt prachtige patroontjes, duidelijk en zeker ook geschikt voor beginnende quilters.
We voegen er altijd een beschrijving bij zodat het engels ook echt geen probleem is.

Uiteraard ben je altijd welkom op de aangegeven data om langs te komen als je vragen hebt.

Ook  verdere info vind je allemaal terug onder Projecten.De quiltmania is ook weer onderweg. 

Ik begreep dat hij niet te verkrijgen is in de winkels, dus wil je toch een exemplaar ontvangen? Laat het ons weten en we reserveren er een voor je.
De deelnemers die hem altijd al ontvangen hoeven dus niet te reageren, zij krijgen hem toegestuurd zodra hij binnen is.

Onze jongens in Maastricht vermaken zich op dit moment een paar dagen in Euro Disney. Het is er koud, maar droog en ze genieten enorm. Tot oudjaar hebben de ouders  keihard doorgewerkt en als je echt afstand wilt nemen van alle drukte in de ziekenhuizen moeten ze echt weg gaan, anders wordt er te vaak een beroep op hen gedaan


Morgen is voor hen de koek ook weer op. Maandag beginnen de scholen weer en komt iedereen weer in het ritme van alle dag.


Wij wachten intussen af op de dingen die komen gaan. Je bent altijd welkom om iets op te halen. Je kunt ons bellen en mailen. We hopen dat we nu snel weer open mogen al heb ik zo mijn twijfels.......

Laat je het weten als je vragen hebt?

groetjes

Wietske