vrijdag 2 juli 2021

Heel blij.....

 Zijn wij met het bericht van onze leverancier dat het boek met patronen van de "Dear Jane" weer opnieuw uitkomt. Wat hebben we hier lang op gewacht en wat kregen we vaak de vraag: hebben jullie nog een exemplaar?

In september komen ze binnen.

Nieuwe opmaak, mooie foto's, andere uitgever maar wel de bekende naam van Brenda Papadakis die ooit alle patronen tekende vanaf de antieke quilt die iedere quiltster eigenlijk gemaakt wil hebben.


En wij hebben nog mallen die het wel heel gemakkelijk maken om aan de slag te gaan met de kleine blokjes.
Het boek kun je vanaf nu bestellen en we sturen je een berichtje zodra ze binnen zijn. We vragen 29,95 euro, exclusief verzendkosten. 
De mallen zijn al in de winkel zolang de voorraad strekt (28,95 euro per set).


Zo lang geleden dat Mieke uit Veenendaal bij ons in de winkel was. Ze durfde de treinreis samen met haar man weer aan en nam gelijk een prachtige bos pioenrozen mee.


Ze heeft niet stil gezeten de afgelopen maanden. De blokjes van de "Schoolgirl sampler" zijn af en we zoeken de randen uit.


De keus is gauw gemaakt en Herman rekent de hoeveelheden even voor haar uit.


De diamanten, ontwerp van Mandy, is ook klaar en met een achterkant van een mooie toile stof in de tas gaan ze nog even heerlijk lunchen in de stad. Ze kan weer vooruit de komende tijd.


Esther komt langs, terug van een vergadering in Den Bosch en laat ons de eerste delen van de Jules zien.


deel 1 en 2 bijna af en gelukkig ligt het pakket voor de 3e maand al klaar zodat die ook mee naar huis kan.


Vandaag zijn we begonnen met het inpakken van kerstboomrok, ontwerp van Sarah Fielke, die over 14 dagen van start gaat.
Alle cirkels zijn getekend, de stoffen zijn gesneden en morgen maken we de pakketten af zodat ze mooi op tijd klaar liggen.
 

Veel contact gehad met Sarah de afgelopen tijd. Wat zouden we haar graag weer in onze winkel ontmoeten. Heerlijke dagen waren het altijd.
Hopelijk gaat het ooit nog eens lukken....


Morgen zijn de naaimachines weer aan de beurt voor de 2e les. En nog 1 keer de kortingen van 10%. Er is ontzettend veel gebruik van gemaakt de afgelopen weken. Sla je slag nog 1 dag en kom langs om gezellig te shoppen!!!

Fijn weekend allemaal

groetjes

Wietske