vrijdag 23 juli 2021

Van alles wat....

 Mooie boeken van Sarah Fielke die deze week binnenkwamen. We konden er maar heel even van genieten en dacht ik er één voor mezelf mee te nemen naar boven? Geen kans, alles is weg. We hebben weer nieuwe besteld dus meld je als je een exemplaar wilt ontvangen.


Al weer veel vraag naar de kerststoffen en dus hebben we alvast maar wat planken gevuld voor de liefhebber.


Lieve knoopjes, mooie kerstpatronen en stofjes bij ons op voorraad.


Veel gesproken over de best wel oplopende besmettingen op dit moment en nog maar weer eens kritisch gekeken naar de deelnemerslijsten samen met Patricia en besloten om nog meer kleine groepjes te maken.

Wat een werk om alles goed op orde te krijgen maar gelukkig hebben we bijzondere deelnemers en zeker fantastische lesgevenden. Zij stellen zich allemaal zo flexibel op dat we er weer heel gelukkig van worden.


Ook de Summerschool van Mandy gaat in 2 delen gehouden worden. Een op 8 augustus en een op de 15e. Gelukkig ook hier zeer bereidwillige deelnemers  die zich makkelijk lieten plaatsen op een andere dag.
Dank jullie wel allemaal, we gaan er een paar mooie dagen van maken!!

In september is er nog een vrij grote groep, maar daar denken we later over na.


Onze mooie meisjes. 

Iedere dinsdag spelen ze bij ons, maar nu hebben ze vakantie. Ze zullen heus wel eens komen spelen maar de continuïteit is er even af en dat is ook wel fijn.


Er is een plekje vrij gekomen bij de cursus "Quilten op de naaimachine" in oktober onder leiding van Françoise. Mocht je zin om deze interessante 2 daagse cursus te volgen? Kijk onder Cursussen voor alle informatie en geef je bij ons op:

wietske.meinders@hotmail.com

Morgen zijn we open en dan is er ook een inhaalles van Françoise. Deze zou in het voorjaar al gegeven worden maar werd steeds uitgesteld.

Gelukkig kan het dan nu wel doorgaan.

Fijn weekend

groetjes

Wietske