dinsdag 13 juli 2021

Bah.....

 En of er nou iemand hoge nood had, of dat de jongelui gewoon heel boos zijn dat het nachtleven weer een halt toegeroepen is.....

Wij waren even stomverbaasd zaterdagmorgen dat er zo vervelend tegen ons raam en onze deuren was geplast.

We zijn er een uurtje mee bezig geweest om alles weer schoon te krijgen en gelukkig heeft het zich nog niet herhaald en blijft het hopelijk bij dit incident.



Zaterdag was er weer de uitreiking van een nieuw deel van de Jules en hoewel er heel wat deelnemers verwacht werden om samen te kijken naar resultaten bleef het bij een klein groepje. Maar de gezelligheid was er niet minder om en de resultaten zeker niet.


Eén van de deelnemers doet "quilt as you go" en dan heb je gelijk resultaat natuurlijk. Ontzettend leuk hoe ze de jurk van de engel heeft gequilt.


Het 2e deel is ook af


en deel 3 gaat weer mee naar huis


Iedereen heeft het pakket weer ontvangen en in de actieve appgroep houden we elkaar goed op de hoogte.
 

We zijn deze week weer gewoon open op de vaste tijden. Zaterdag is de aftrap van "Merry and Bright" van Sarah Fielke.

Iedereen die zich rechtstreeks bij ons heeft aangemeld maar niet in de gelegenheid is om langs te komen krijgt het eerste deel thuisgestuurd. Ook krijg je de stof toegestuurd met daarop de cirkel getekend door Herman. Hij heeft er de afgelopen weken heel wat getekend.

De emailadressen van alle deelnemers zijn inmiddels doorgegeven aan Damian, de man van Sarah. Hij zorgt er voor dat iedereen die meedoet via onze winkel toegang krijgt tot de video's van Sarah met uitleg.



Mocht je er meer van willen weten en alsnog meedoen? Onder Projecten vind je alle info.

Fijne dag

groetjes

Wietske