donderdag 15 juli 2021

Op naar de kerst.....

 Terwijl het hemelwater ook hier met bakken uit de lucht valt, geniet ik alvast van de video van Sarah Fielke die vanaf vandaag te zien en te volgen is.

Uiteraard alleen voor diegene


die meedoet aan de Bom: "Merry and Bright". 

Rechtstreeks via Sarah maar ook via onze winkel kun je meedoen. Dat is makkelijk want wij regelen het verder allemaal voor je en dat is fijn voor als je wat moeite hebt om over de grenzen te gaan........


Een aangename verrassing dus vanmorgen vroeg en we hebben al wel zoveel ervaring met Sarah dat we zeker weten dat dit weer een leuk project is en dat het vooral erg leuk is om te volgen ook als je nog niet zo lang quilt. Sarah's uitleg is uitgebreid en erg duidelijk en ook als je misschien wat moeite hebt met het Engels kun je haar uitleg prima volgen.


We zijn er natuurlijk stiekem best trots op dat we dit samen met een aantal andere landen gaan doen. Nu maar hopen dat ze weer eens naar Nederland komt. We zouden elkaar weer graag ontmoeten.

Vandaag en morgen gaan de pakketten met het eerste deel op de post en we hopen dat we zaterdag een aantal deelnemers kunnen begroeten in de winkel.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd bij ons terecht.Gisteren kwam dit prachtige patroon binnen. We zaten er al een poosje op te wachten. De bijbehorende stoffen zijn er nog niet, maar we hopen dat ze snel komen.
Mocht je nog een patroon willen hebben, meld je dan snel en reserveer er één, we hebben al heel wat deelnemers op onze lijst staan.


Fijne dag en sterkte met alle nattigheid. Hopen dat het snel wat droger wordt.

groetjes

Wietske