maandag 31 augustus 2020

Oud en nieuw....

 Nou denken jullie natuurlijk: oké gisteren ging het over de kerst dus nu maar over oud en nieuw?

Ik neem jullie mee naar mijn allereerste quilt waar ik aan begon toen ik nog niet echt wist wat quilten was en eerlijk is eerlijk, ik begon 3 keer overnieuw met de engel omdat het resultaat nooit echt was zoals ik het wilde. Vele, vele ervaringen en lessen later lukte het mij om de fijne kneepjes onder de knie te krijgen en om er met veel plezier aan terug te denken. Velen hebben de Bom's gevolgd bij ons en jammer maar helaas, patronen zijn er niet meer dus we kunnen dit project niet herhalen.


In die tijd kwam Anke al bij ons en deed mee met deze Bom. Lange tijd bleef het werk stilliggen, maar nu is ze dan eindelijk zo ver dat de Top doorgequilt wordt bij Marina.


En kijk, hoe prachtig ook weer. Zaterdag haalt ze hem op. Mocht je nou ook iets willen laten doorquilten door Marina? Neem dan contact op met ons en wij regelen het voor je.


Als je bij ons de achterkant of de hobbs aanschaft, komt de rest in orde.


Splinternieuw is de Bom van Sarah Fielke: "Growing Wild". Een schitterende quilt, niet de makkelijkste maar wel ontzettend leuk en afwisselend om te maken.


Het eerste jaar kun je hem altijd rechtstreeks bij haar bestellen maar vanaf 1 januari kun je het boek bij ons kopen en zorgen wij er voor dat je toegang hebt tot de video's. Je kunt je aanmelden via de mail.


Mandy is helemaal "Bij".


Zo ontzettend mooi


En dan wil ik  "Round the garden" nog een keer onder jullie aandacht brengen. Er is veel gemaild de afgelopen 2 dagen en de belangstelling is groot.
We bedachten vanmorgen dat het misschien leuk is om een dag te organiseren waarin wij je in de gelegenheid stellen om te komen kijken naar de half linnen's, de wolletjes en de garen's.
We helpen je op weg als je dat graag wilt en wellicht kunnen we een groepje vormen voor de komende tijd.


Zaterdag 26 september 

is er gelegenheid om langs te komen en we hebben 2 tijdstippen:

tussen 10.30 en 12.00 uur
en
tussen 13.00 en 14.30 uur

Je kunt je aanmelden via de mail en we vragen bij je aanmelding om 10 euro over te maken. 5 euro is bestemd voor de koffie, thee en iets lekkers en 5 euro brengen we in mindering bij aankoop van materialen op die dag.

Beetje streng misschien maar in deze corona tijd moeten  we echt strak organiseren, willen we niet te veel bezoekers hebben, maar ook teleurstellingen voorkomen omdat deelnemers uiteindelijk niet komen maar wel hadden toegezegd.

Wij vragen hiervoor begrip.

En om het dan toch nog even over "Oud" te hebben......

Op 29 december

de verrassingsworkshop van Mandy met als titel: "Home Alone" is nog slechts 1 plekje vrij.......

De Bee voor woensdag is vol, komende vrijdag is er nog wel plek.

P.S. Inmiddels is ook de laatste plek voor 29 december ingevuld....


Fijne dag

groetjes

Wietske